• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

19.06.2024

14:28

Ludnica, stiže 20.000 Srba u Minhen! Pobedićemo 3:0, karta za Sloveniju 1.000 evra  (VIDEO)

Informer

EURO 2024

Ludnica, stiže 20.000 Srba u Minhen! Pobedićemo 3:0, karta za Sloveniju 1.000 evra (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Srbije imaće fantastičnu podršku protiv Slovenije u drugom meču na EURO (četvrtak, 15.00, RTS 1, Arena Premium 1).

Navodno se očekuje u Minhenu oko 20.000 naših navijača, a trebalo bi svi da se okupe na istom mestu, na "Marjanplacu", i zajedno krenu ka "Alijanc areni", rekli su za Informer naši navijači iz Novog Sada koji već u Nemačkoj.

- Ja sam iz Novog Sada, samo što sam stigao, jedva čekam početak utakmice - rekao je jedan navijač Srbije, dok je drugi "domaćin", strudira u Minhenu, pa je imao informacije o navijačima. 

Nadamo se da će biti 20.000 navijača, čekamo ih. Koliko sam čuo ovde u devet ujutru se okupljaju svi navijači. Videćemo koliko nas ima, nadam se da ćemo nadjačati Slovence i pružiti podršku "orlovima".

Nije bilo lako doći do karata, čija cena se na crnom tržištu kreće do 1.000 evra.

- Imamo ulaznice, bilo je teško doći do njih. Prijavili smo se preko sajta UEFA, jedva su nas izvukli, imali smo sreće. Za Dance smo dobili odmah, a naknadno za Slovence, ostale su neke karte, sva sreća. Na crnom tržištu se cena kreće do 500 do 1.000 evra - otkrili su nam Novosađani.

Naravno, Srbija će pobediti Slovence.

- Očekujemo pobedu, nismo džabe došli. Biće gustio i puno golova, 3:2 za nas.

Dresove i šalove čuvaju za dan meča.

- Imo dresove, šalove, ful opremi. Danas je lagana varijanta, jer su Albanci i Hrvati tu, pa ne treba rizikovati. Imamo dresove, zastave, možda neki transparant, ako dozvole. Verujem da će biti 3:0 za nas, što bolja gol razlika. Goleada i tri boda za nas.

Uzdaju se u svoje Novosađane, Dušana Tadića, Sergeja Milinković Savića.

- Naravno, Tadić je najbolji igrač, nadamo se da će konačno početi utakmicu, jer iako je najstariji on je najspremniji. 

Foto: informer

Navijači Srbije

 

Stigla je "orlovima" podrška i iz Banjaluke, Mostara i Beograda. 

- Noćas smo stigli. Biće 3:1 za nas. Heroj Tadić, jer nije igrao prvu utakmocu, pa da nadoknadi. I Mitar!

Foto: Informer

 

 

 

 

S druge strane, Slovenci su ubeđeni u pobedu svog tima, a o tome više možete da pričitate OVDE.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija