• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

19.06.2024

14:58

Informer saznaje: Tadić se vraća u startnih 11! Predvodiće tim protiv Slovenaca

Starsportphoto

EURO 2024

Informer saznaje: Tadić se vraća u startnih 11! Predvodiće tim protiv Slovenaca

Podeli vest

Navijači mogu da odahnu! Dušan Tadić vraća se u startnu postavu reprezentacije Srbije i predoviće ekipu sutra u meču drugog kola Evropskog prvenstva protiv Slovenije, saznaje Informer.

Odluka selektora verovatno će biti potvrđena danas na konferenciji za medije, ali ona svakako pokazuje da nema ozbiljnijeg nesporazuma između kapitena i Dragana Stojkovića Piksija.

Šef stručnog štaba uigravao je prethodnih dana formaciju u kojoj se Tadić vraća na prirodno mesto iza jednog ili dva špica, ali u srcu tima kako bi kreairao igru naše ekipe.

Fudbaler Fenerbahčea bio je nezadovoljan što nije počeo utakmicu prvog kola protiv Engleske, nego je ušao u igru tek u 60. minutu. O tome je javno pričao posle meča i izazvao pravu malu buru. Selektor mu je zamerio što je javno pričao da je nezadovoljan i da nije saglasan sa zamislima stručnog štaba, ali je u međuvremenu ispeglana svaka nesuglasica. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Tadić je tom prilikom otkrio da je Piksijevo objašnjenje bilo da ga čuva do poslednjih pola sata, jer je verovao da će rezultat do tad biti nerešen, a onda je kapiten "orlova" trebalo da uđe u igru i reši meč. Scenario se nikako nije odvijao po zamisli selektora, ali već iz te ideje moglo se naslutiti da Piksi planira da tek protiv Slovenije i Danske odigra zaista ofanzivno, napadački i na pobedu. 

Bilo je očekivano da će se Tadić vratiti u startnih 11, ali se posle sporečkanja i neslaganja posle Engelske sumnjalo da bi i Piksi mogao iz revolta da ponovo ostavi Tadića na klupu. Sad je Informer dobio potvrdu od izvora bliskog reprezentaciji da je svaka dilema otklonjena i pre poslednjeg treninga pred meč sa Slovenijom koji će biti održan danas. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija