• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

23.06.2024

14:22

Nema kalkulacija, ne prihvatam bod unapred! Moćna poruka Birmančevića pred meč s Danskom!

Informer/Peđa Milosavljević

EURO 2024

Nema kalkulacija, ne prihvatam bod unapred! Moćna poruka Birmančevića pred meč s Danskom!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Birmančević pred meč sa Danskom je rekao da je pobeda jedina opcija za "orlove".

Naši fudbaleri igraju poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva protiv selekcije Danske. Moraju izabranici Dragana Stojkovića Piksija da stignu do pobede, ako žele prolazak u nokaut fazu takmičenja.

Svestan je toga i Veljko Birmančević koji najavio žestoku bitku s poslednjim protivnicima u grupnoj fazi takmičenja starog kontinenta.

- Već sam igrao evropske utakmice, nije to novo za mene. Igrao sa najjačima, koji su osvajali velika takmičenja, davao golove Betisu i Liverpulu. Nije to novo za mene. Mislim da svaki fudbaler mora da dođe u momenat kad mora da napravi iskorak. To je bitno za mene, moram da pokažem na velikim utakmica da mogu i to. Što se tiče da li bih prihvatio bod unapred, da li nam to odgovara... Ne može da se ide na remi. Uvek moraš da gledaš da ideš na pobedu. Kada kalkulišeš u životu uvek ćeš da izgubiš - rekao je fudbaler Sparte iz Praga.

Birmančević je prethodne dve utakmice ušao s klupe, a videćemo da li će prtovi Danske biti starter. 

Srbija je trenutno poslednja u grupi C sa jednim bodom, Danska i Slovenija imaju po dva, dok Engleska ima četiri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bambi zna kako protiv Danaca: Optimista sam!
EURO 2024

Bambi zna kako protiv Danaca: Optimista sam!

Reprezentaciji Srbije neophodna je pobeda u poslednjem kolu grupe C na Evropskom prvenstvu, kako bi se plasirala u osminu finala. Tradicija kaže da skandinavska selekcija nikako ne odgovara "orlovima", pošto smo od Danske doživeli tri poraza na isto toliko utakmica i ukupno na ta tri meča postigli jedan gol. Jedini Srbin koji je dao gol Dancima jeste Zoran Bambi Tošić.

23.06.2024

15:51

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija