• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

24.06.2024

11:54

Srbija "naložena" pred Dansku! Nikad jači trening "orlova" (FOTO/VIDEO)

Pedja Milosavljević

EURO 2024

Srbija "naložena" pred Dansku! Nikad jači trening "orlova" (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno je na jednom od ključnih treninga pred meč sa Dancima, a izveštač Informera nalazi se na licu mesta.

"Orlovi" se nalaze u bazi u Augzburgu i kad završe trening, uputiće se ka Minhenu, gde će sutra veče od 21.00 čas (RTS 1, Arena 1 premijum) odmeriti snage sa Danskom u meču 3. kola grupe C na Evropskom prvenstvu. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

Današnji trening, barem po onom delu koji je bio otvoren za medije, pokazao je da su igrači sjajno raspoloženi i spremni da rade žustro i naporno. Igrali su popularnu ševu, ali nisu se štedeli. Na snimku možete da vidite kako su u duel ušli Sergej i Mitar, a u jednom trenutku se čuje kako vezista kaže napadaču: "Nemoj da me je*eš". 

Na istom snimku, vidi se i koliko je spreman štoper Strahinja Pavlović. Preozbiljno ej shvatio zadatak, pa je da bi oduzeo saigračima loptu, pokosio Filipa Mladenovića. Nadamo se da će tako raspoložen biti i sutra kad bude sprečavao Eriksena i društvo da se približe Rajkovićevom golu. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

Kapiten Tadić takođe se nije štedeo. Uostalom, kako i dolikuje vođi tima, bio je u središtu zbivanja i s vremena na vreme sugerisao nešto saigračima. Baš takav duh i borbenost želeće navijači Srbije sutra u meču koji je biti ili ne biti. 

Pobeda izabranike Dragana Stojkovića Piksija sigurno vodi u nokaut fazu, dok bi remi, uz gomilu kalkulacija potencijalno mogao da donese prolaz dalje, ali o tome niko u državnom timu ne razmišlja. Pamtimo svi dobro onu pobedu u Portugalu (2:1), kada je Srbiju smao trijumf u sred Lisabona vodio na Svetsko prvenstvo u Katar. 

 

Svesni su svi u taborui repreznetacije da je narednih 90 minuta ključno. Sa treninzima je gotovo, šta je urađeno - urađeno je. Ostaje im da zadrže motivaciju kao da im život zavisi od utakmice i što bi rekao Rajković pre neki dan - izađu i pobede. 

Foto: Informer

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija