• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.06.2024

11:08

(ANKETA) Da li Dragan Stojković treba da ostane selektor Srbije?!

Peđa Milosavljević

EURO 2024

(ANKETA) Da li Dragan Stojković treba da ostane selektor Srbije?!

Podeli vest

Idemo kući uzdignutog čela, nismo obrukali Srbiju, rekao je selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi nakon debakla na Evropskom prvenstvu, ali nismo sigurni da li ne zna, ili se pravi da ne zna, da nacija i njegovi puleni misle potpuno drugačije.

Mađioničar u kopačkama, jedan od najboljih igrača rođenih na ovim prostorima, ali kada je reč o rezultatima na klupi nacionalnog tima - tanko, da tanje ne može biti!

Odveo je Piksi Srbiju na dva velika takmičenja, pevali smo mu pesme i slavili ga zbog toga, ložili se maksimalno da može da napravi nešto sa ekipom koja je satkana od sjajnih pojedinaca...

 

Foto: Peđa Milosavljević

 

 

 

Ne da nije uspeo, nego je razočarao! Taktika (ako je uopšte i bilo) na Evropskom prvenstvu, nije bila jasna ni fudbalskim stručnjacima, ni igračima, a čak ni njegovi puleni nisu znali ko će od njih biti u startnih 11 i bili su šokirani sastavom.

 

Foto: Peđa Milosavljević

 

 

 

Nismo prošli grupu na Mundijalu u Kataru, obrukali smo se na kontinentalnoj smotri i završili poslednji u, prema mišljenju mnogih, najlakšoj grupi... Mogli bi naširoko da analiziramo, pričamo o statistici i raznim stvarima, ali da li je to nakon svega uopšte i potrebno?!

Na sve to,  prema nezvaničnim saznanjima Informera, trenutno o povlačenju iz ekipe, ako Stojković ostane selektor, razmišljaju Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić i Predrag Rajković!

 

Foto: Peđa Milosavljević

 

 

Ima li  Dragan Stojković još nešto da ponudi nacionalnom timu, ili je vreme da se digne sidro i prizna da nije doneo Srbiji ono što joj je trebalo?

 

Anketa

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 2 dana

KRETENA I STOKU IZ FSS TREBA PODHITNO NAJURITI .......FUJJJJJJJ

Miloš

pre 2 dana

SMS i Tadiću vi se zahvalio i treba da odu iz tima, prvi trči a nezna gde trči i zašto, drugi pokušava da ševi a nezna ili je zaboravio, ni jednu loptu nezna da ubaci ili niske i previsoka kao da je Jokić u timu.Trebalo je podmladiti tim i okaliti mladost za sledeći ciklus i imati pravu ekipu

jevrosije

pre 2 dana

Danas na rasporedu EP HRVATSKA - SRBIJA Početak 20,35 Susret ja na aerodromu Frankfurt

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija