• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

27.06.2024

01:04

Kao pokisli! Pogledajte lica srpskih fudbalera po sletanju u Beograd (FOTO GALERIJA)

Aleksandar Jovanović Cile

EURO 2024

Kao pokisli! Pogledajte lica srpskih fudbalera po sletanju u Beograd (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Naši reprezentativci nisu bili raspoloženi za priču po dolasku iz Nemačke.

Debakl na Evropskom prvenstvu očigledno je dobro uzdrmao srpske fudbalere. Eliminacija već nakon grupne faze, samo dva osvojena boda i jedan postignut gol, duboko su razočarali celu naciju.

Zbog toga i skroman doček na aerodromu "Nikola Tesla". Nekoliko predstavnika medija, članovi porodice i najbliži prijatelji bili su tu da prvi čuju utiske sa EP.

Međutim, osim selektora Dragana Stojkovića Piksija i generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića, niko više nije želeo da daje nikakve izjave.

Let iz Minhena je zbog lošeg vremena kasnio nekoliko sati, a malo ispred ponoći počeli su redom da izlaze i "orlovi". Tužnih i smrknutih lica, bez reči.

Jedini koji je bio nasmejan bio je predsednik Saveza, Dragan Džajić. Zbog čega, to verovatno nećemo ni saznati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
angelina

pre 2 dana

A gde su im starletice? Gde je Ceca i Anastazija? O Boze pa oni su takve zvezde! Toliki ego imaju a zbog cega? Sta su postigli ? Vi novinari ste za taj njihov ego isto odgovorni, Velicate ih zato sto imaju starlete za devojke zato sto mogu da kupe ovo ili ono a ne na osnovu stvarnog uspeha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija