• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

01.07.2024

23:59

Ovo je promašaj koji je Slovence koštao četvrtfinala! Pogledajte šta je golman Portugala skinuo Šešku! (FOTO/VIDEO)

EPAIMAGES

EURO 2024

Ovo je promašaj koji je Slovence koštao četvrtfinala! Pogledajte šta je golman Portugala skinuo Šešku! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Portugala srušili su Sloveniju nakon penala u osmini finala Evropskog prvenstva, a nije moralo da bude tako da je napadač Slovenaca Benjamin Šeško iskoristio šansu u finišu drugog produžetka.

Skupoceni napadač Lajpciga u finišu meča uveo sačekao je prvu grešku vremešnog Pepea, oteo mu loptu u opasnoj zoni i stuštio se ka golu Portugalaca. Pobegao je 41-godišnjem štoperu, izašao sam ispred golmana Dioga Koste, mogao je da bira gde će da šutira, mogao je da zaobiđe čuvara mreže Porta...

Foto: EPAIMAGES

Šeško promašuje šansu utakmice

 

Odlučio je da plasira loptu pored njega, ali nije mu to pošlo za nogom. Šutirao je ulevo, a Diogo Kosta je odbranio udarac levom nogom. Taj potez čuvara mreže dao je dodatni elan Portugalcima, koji su kasnije u penal seriji bili pribraniji i sa 3:0 izbacili su nekadašnju jugoslovensku republiku sa Evropskog prvenstva.

Pogledajte.

Usledila je penal serija, pogađali su za "navigatore" Ronaldo, Bruno Fernandes i Bernardo Silva, dok su za Slovence promašivali Josip Iličić, Jure Balkovec i Benjamin Verbič.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija