• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

20.05.2016

09:39

NE MOŽE BEZ ADRENALINA! Stojković: Igraću još pet godina, pa odoh u trenere!

Fudbal

NE MOŽE BEZ ADRENALINA! Stojković: Igraću još pet godina, pa odoh u trenere!

Podeli vest

Vladimir Stojković, golman Makabija i reprezentacije Srbije, kaže da je već odlučio da će se po završetku igračke karijere posvetiti trenerskom poslu

- Planiram da igram još jedno četiri, pet godina, ali mi se u podsvesti javila ta ideja da ostanem u fudbalu i nakon što okačim kopačke o klin. Naravno, voleo bih neku funkciju u fudbalu, u mom Partizanu, ali iskreno, više me vuče trenerska pozicija - kazao je za Alo Stojković.

Kaže Stojković da ne planira da bude trener golmana, nego baš šef stručnog štaba.

- Ne mogu bez adrenalina! Vuče me ta fudbalska strast. Volim aktivno da učestvujem u utakmici, makar i pored aut-linije. Lepo je biti sportski direktor, skautirati mlade talente, ali trenerski posao je ipak za mene - rekao je za Alo Stojković. 

Kaže da bi bila privilegija kada je trenerski posao počeo u Partizanu, ali se ne nada previše. 

- Bilo bi lepo. Ali, daleko je još to. Treba proći kroz trenersku školu. Mnogo faktora mora da se poklopi da bi zaista počeo sa tim pozivom baš u Parizanu - kazao je Stojković. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija