• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goal

04.05.2018

12:59

PIKSI OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Venger me zvao u Arsenal, ali sam ga odbio!

Fudbal

PIKSI OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Venger me zvao u Arsenal, ali sam ga odbio!

Podeli vest

Legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković otkrio je dugo čuvanu tajnu, da ga je svojevremeno njegov veliki prijatelj Arsen Venger zvao da pređe u Arsenal, ali ga je - odbio

Venger i Stojković su sarađivali u Nagoji, gde su postali veliki prijatelji, a kada je Francuz otišao u Arsenal, zvao je malo potom Srbina da mu se pridruži.

Kad je Arsen otišao u Arsenal, zvao me da mu se pridružim. Naravno da sam o tome razmišljao, bila je to životna prilika, ali sam morao da odbijem iz dva razloga. Prvo, deca su mi u Japanu išla u školu i uživala su tamo, a drugo, ja sam se osećao ugodno jer sam bio prva zvezda lige - priznao je Stojković u razgovoru za Goal.

Nekadašnji najbolji srpski fudbaler je otkrio i da mu je posle toga Venger dao veliki kompliment, koji nikada neće zaboraviti.

Kad sam ga odbio, zahvalio mi se na iskrenosti, poželeo mi sreću i rekao mi da sam među trojicom najboljih igrača koje je do tada trenirao. Pitao sam ko su ostala dvojica, a on je kazao Žorž Vea i Glen Hodl. Kada sam ga pitao ko je od nas broj jedan, rekao mi je: "Teško je to reći, ali ti si među trojicom najboljih". Bio je to najveći kompliment koji sam dobio u životu - otkrio je Piksi.

Srpski trener je dodao i da je ostao u neverici kada je svojevremeno čuo da će Venger doći da trenira njegovu Nagoju.

- Čelnici kluba su me pitali da li poznajem Vengera, ali ih nisam razumeo, jer su izgovarali "Vengela". Kada su mi napisali njegovo prezime, da bih shvatio o kome se radi, oči su mi se raširile i uzbuđeno sam ih pitao: "Imate priliku da ga dovedete u Nagoju"? Kada su mi potvrdili, moj odgovor je bio: "Uradite to odmah, ne gubite ni sekundu" - ispričao je Stojković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija