• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.08.2018

13:19

(VIDEO) SRBIJI NIJE SVIRAN ČIST PENAL PROTIV ŠVAJCARSKE! Predsednik UEFA Čeferin rekao što niko ne sme!

Fudbal

(VIDEO) SRBIJI NIJE SVIRAN ČIST PENAL PROTIV ŠVAJCARSKE! Predsednik UEFA Čeferin rekao što niko ne sme!

Podeli vest

Prvi čovek Evropske fudbalske unije Aleksandar Čeferin priznao je da je reprezentacija Srbije oštećena protiv Švajcarske na Mundijalu za penal i poručio da još uvek nije siguran da li VAR neophodan

Nemački sudija Feliks Brih povlačenje Aleksandra Mitrovića od Štefana Lihštajnera i Fabijana Šera nije okarakterisao kao penal, posle čega je Švajcarska preokrenula na 2:1 i praktično eliminisala "orlove" sa Svetskog prvenstva u Rusiji.

- Potrebno je sve da se reguliše. Pogledajte pomoćne sudije na Svetskom prvenstvu, ništa nisu radili, samo su čekali. Jedan arbitar mi je rekao "Kada je veliki incident, stavim prst u uvo i svi su me ostavili na miru". Imamo primer Srbije kojoj nije sviran čist penal protiv Švajcarske, a nekima jeste za mnogo manje stvari - rekao je Čeferin za slovenačku Ekipu.

Brih je zbog greške na meču Srbija - Švajcarska udaljen sa Mundijala i nije sudio utakmice nokaut faze kao jedan od najcenjenijih sudija u Evropi.

Čeferin smatra da VAR još uvek nije spreman da se koristi u Ligi šampiona, iako postoje tvrdnje mnogih da bi trebalo da se uvede.

- Ne znam odakle dolaze navodi, nisam pričao o tome i nisam uveren oko VAR-a. Neke stvari moraju da se isčiste, ko odlučuje da li je potreban VAR, glavni sudija ili iz video sobe? Niko to ne razume, ni navijači, novinari... Sve je nejasno. Ipak, svesni smo da će jednog dana biti neophodan i da će biti u Ligi šampiona, ali ona nije turnir - zaključio je prvi čovek UEFA.



Srbija je u grupnoj fazi izgubila još od Brazila (2:0), a pobedila Kostariku (1:0).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija