• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2018

07:00

VULETIĆ OPET PECNUO CRVENU ZVEZDU: Igrači Liverpula će se više preznojiti u "Zemunelu"!

Fudbal

VULETIĆ OPET PECNUO CRVENU ZVEZDU: Igrači Liverpula će se više preznojiti u "Zemunelu"!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula više će se preznojiti u "Zemunelu" na treningu nego što su na prvom meču protiv Zvezde na "Enfildu", kada su pobedili sa 4:0, kaže Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana.

 

On je za Informer potvrdio da će engleski tim 6. novembra, na dan meča sa crveno-belima u 4. kolu Lige šampiona, obaviti trening u sportskom centru crno-belih.

- Partizanova omladinska škola je poznata kao druga u Evropi, posle Ajaksove. Naš kamp "Zemunelo" je svakako najbolji u Srbiji, verovatno i šire. Nije ni čudo što jedan velikan, petostruki prvak Evrope i finalista prošlosezonske Lige šampiona bira da se pripremi za meč sa Zvezdom u našem domu. Najbolji uslovi omogućiće igračima Liverpula da se verovatno više preznoje nego što je to bilo na prvoj utakmici odigranoj na "Enfildu" - pecnuo je Vuletić najvećeg rivala.


Drugi čovek crno-belih kaže da nije prvi put da inostrani klub dolazi da trenira u "Zemunelu".

- Oni će imati vrhunske uslove. Nadam se da ćemo posle toga gledati praznik fudbala i dobar okršaj u Ligi šampiona. Partizan pruža mogućnost svim ekipama koje gostuju u Beogradu da koriste naš sportski centar. To je poslovna politika kluba, nemamo razloga da takvom gigantu ne ustupimo na nekoliko sati naš kamp - kaže Vuletić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

MI SMO TAJ DAN IGRALI PROTIV LIVERPULA A VI PROTIV ZEMUNA. ZAJEBAVAJ I DALJE AKO IMAŠ OBRAZ DA UPOREDIŠ.

Lion

pre 5 godina

Prvo, gde ste igrali i sta ste igrali dvadesetsedam (27) godina, a drugo vi uopste ne igrate nego se drugi igraju kako hoce sa vama!

robin hud

pre 5 godina

ima jedan muzej u blizini vaseg stadiona pa svratite da vidite tog legendarnog USATOG za Koji ste se borili 70 godina !

Lion

pre 5 godina

Ima i to je to od vas za sva vremena! Znas, Partizan je za taj isti "USATI" igrao 25 godina pre vas i izgubio JEDVA od slavnog Real Madrida! Ovakve LOTO rezultate mi nismo mnogo puta do sada uspeli da ostvarimo kao vi sto ste, tako da i tu ste "BOLJI" ali ne bunimo se, naprotiv, imate nasu punu podrsku da nastavite u tom ritmu! Mozda cak dostignete i onih 1:7 sto vam je jedan veliki klub jednom "ISPORUCIO"!? Vi kako ste uopste dosli do finala, na koji nacin... sa autogolom sa prolaz dalje koji se kosi sa zakonima fizike... Da ne duzim, ne zovemo vas za dzabe onako kako vas zovemo! P. F. C

Tata

pre 5 godina

Dečko, velika je razlika između jedva izgubiti i jedva pobediti... Ali ti očigledno ne razumeš razliku... ...zato sto si gubitnik...

Gogi

pre 5 godina

Pa Zvezda je u Evropi gubila sa 5 ili 6 primljenih golova 6 puta a Partizan duplo vise 12 puta i ti pricas nesto,ha,ha dalja diskusija je suvisna,nauci prvo nesto o svom klubu...

Bane

pre 5 godina

Kome petardu daju Hrvati i Izraelci treba da se oproste od fudbala.

Bulka

pre 5 godina

Tuzno, smesno, kako da opisem tvoj zajedljivi komentar... da se ne secam vasih casova fudbala protiv velikih Makabija Petah Tikve, Shamrok Roverska, Zaglebie Lubin... ali secam se, ti verovatno hoces da zaboravis kao i Bari 91, Tokio 91. Ali sta da ti kazem, vidi da ti pojacaju terapiju.

AS

pre 5 godina

IZVINI SAMO BI DODAO PETARDU U ZAGREBU. TO NJIH MOŽDA I NE BOLI JER IM JE TO BRATSKI KLUB.

Bulka

pre 5 godina

Naravno, to je njima kao da su igrali protiv Teleoptika, Rada ili jos neke njihove filijale. Ako bi se vratili i malo dalje u proslost imamo i legendarnu svetsku silu u fudbalu Fljamurtari. Simpaticni pravnik koji pravi andjele u snegu treba prvo da pogleda svoje dvoriste i krene da razmislja kako da -11 ne preraste do zime u -20. Eto, drugarski savet, a ko ce da se znoji, videcemo sledece godine ako Partizan stigne i do kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bari Tokijo

pre 5 godina

Hehe a peče vas liga šampiona peče,ako tako i treba a posetite i muzej i pročitajte istoriju videcete o kakom se komšiji radi...

Bane

pre 5 godina

Da su se igrači Spartaka iz Subotice oznojili kao igrači Liverpula ko zna šta bi bilo.

AS

pre 5 godina

EVO UPRAVO SE NI ČARAPANI NISU OZNOJILI I OTKINULI IM BOD.

IvicaIli

pre 5 godina

Prenos utakmice Liverpul- Crvena Zvezda obezbedio je generalni sponzor lige sampiona Heineken. U isto vreme prenos utakmice partizan - Zemun obrzbedilo gradsko preduzece vodovod i ...... Sve ti je receno. Uzivaj.

Jovan

pre 5 godina

Prst na glavu čaljivdžijo,toliko ste važni da "pomamažete" nekom protiv crvene legende.Usput ČESTITKE za PETOKRAKU od Zdra.

robin hud

pre 5 godina

Pa tako je to kada se sistematski KRADE od drzave i gradi se samo Partizanu i to sve uz dobro razradjenu taktiku kada Zvezda nesto zatrazi onda ide prica o bebama, inkubatorima, gladnim i starim ljudima itd. itd. itd.... O izjavama ovog nazovi gospodina nema potrebe da gubim vrijeme, samo cu mu poruciti da je jedan od onih srecnika koji mogu ivjek uzivo da vide usatog ;-). Tako mu porucujem da kao prvo dodje na utakmicu i podrzi na zalost naseg jedinog predstavnika u Evropi a kao drugo da iskoristi vrijeme pred pocetak utakmice i pogleda Zvezdin Muzej.

Milan

pre 5 godina

Nema mesta toj prici...Zvezda je pre par godina igrala revijalnu utakmicu gde su ucestvovali tdasnji fudbaleri i igraci iz 1991, plus je uvestvovo Djokovic...tada je kupljeno 6 inkubatora z bebe..nesto se nesecam da su oni organizovalibtako nesto

Nenad

pre 5 godina

Pa to si stvarno opterecen ZVEZDOM,ma ne to si ipak bolestan.

Amater

pre 5 godina

NEKOGA LIVERPUL POBEDI BEZ ZNOJA A NEKOGA RADNIK IZ SURDULICE...!!!!!

Miki

pre 5 godina

E moji papci iz zvezde. Ekipa svetskog i evropskog prvaka a i dalje nema svoj trening centar. Tolike se pare sliše u zadnje dve godine i opet nikom ništa. Tuga,jad i čemer. Umesto da ih vi ugostite oni idu kod komšija.

ZK

pre 5 godina

S obzirom koliko si se zaoblio bilo bi i tebi dobro da se malo oznojis!!!

goran

pre 5 godina

kako te bre nije sramota. Pukli ste od radnika. ej bre od radnika, sa spartakom ste odigrali nerešeno. ti nemaš ni stida ni srama a o obrazu da ne pričamo.

KataklizMA

pre 5 godina

Gospodin navikao da se preznojava od zadovoljstva kada su mu stud...e..nti u blizini, najvise voli da se nalaze iza njega.... :))

auuuu

pre 5 godina

mi igramo protiv tog giganta a vama je uspeh da pozajmite teren za trening... bas je slicno?

Partizanovac

pre 5 godina

Mislim da ovako nesto nije nimalo sportski reci!!! Njemu I Terzicu je mesto u nekom rilatiju!

Milovan

pre 5 godina

Ne mogu se porediti terzić i Vučelić. Gde se sada nalazi Zvezda a gde Partizan.

peleexpo

pre 5 godina

Liga Sampiona je za Grobare san u kome nikad vise nece biti, dok se Zvezda polako ali sigurno vraca. Ide jako tesko jer vrhunski evropski fudbal LS nema ni jednu dodirnu tacku saJSL i treba vremena za prilagodjavanje, a sobzirom na fizicke atribute doticnog sumnjam da je ikad nogom sutunuo loptu. A ljubomora moze vrlo negativno da utice na psihu. Kakav god rezultat bio bitno je da su dosli da se spreme za Zvezdu a od patizana im zanimljiv samo SC, toliko o skolli i fudbalskom klubu iz lavora. Inace podatak da je Partizanova skola druga u Evropi je star 7 godina i to ne odgovara vise istini, pa ako je tako sto ne igraju LS za mlade nego ih vise nema na fudbalskoj mapi.

Kentaur

pre 5 godina

Već imamo više bodova od Partizana u Ligi šampiona 2010/11. Arsenal, Braga, Sahtjor, nula bodova, dali 2 gola u 6 utakmica.

vremenska prognoza

pre 5 godina

hladno coveku.... veliki minus sa daljim padom temperature.

Sasa

pre 5 godina

Није вас срамота да коментаришете и велиате Звезду. Па на 2 утакмице сте примили 10 голова будале једне. Партизан је од Реалас а онаквим звезама на 2 утакмице примио гол из офсајда. Боље ћутите, и покрите ганци уши, примаћете те га хардкор ха,а,хахаха шабани

Milan

pre 5 godina

Hahaha..bas smo sabani...pa i Zvezda je igrala egala sa onom cuvenom Barcelonom 96....o cemu ti pricas....mene je sramota sto vi imate ovkvo rukovodstvo..covek ne ume da opravda sebe i svoje pajtase u upravi pa prosipa fore za klince...p ko se upeca....neka vm oni samobtako rade, j vam zelim zauvekmo ovakvu upravu...neka mi igramo ovako svake godine ..a dans je vec ponovo 1:1 protiv napretka..sutra vec 11 bodova

Bulka

pre 5 godina

Genije, zvezda je u LS igrala 3 a ne 2 utakmice. Hajde krenimo od toga da ucis matematiku pa da onda pisemo komentare. Mozes li to? :) Jedno ucesce u LS za godinu dana donosi 15+ miliona eura minimum. 2 godine neka nam daju 3 gola po utakmici pa kad se klub stablizuje za 3 godine i ima transfer budzet 30+ miliona EUR a budzet za plate dovoljan da se angazuju top klase fudbalera... hoces li da se javis onda ili te je vec sada strah dominacije zvezde i severa :)

Sasa

pre 5 godina

Несрећници звездашки. Каква брука и тек ће бити. А и да вам није суђења у Србији као од стране оног Обрадовића што не зн шта је аут линија и на задњем дербију такође вам поклањају, не би сте ви још видели лигу шампиона него вас мало погурали да имају са киме да се спрдају хаааха. Напред Ливерпул,Наполи и ПСГ, газите хахахагааааахааааа. У*ерите их момци,ајдемо!!!!!!!

SAJ

pre 5 godina

Tebra necu da filozofiram. Reci cu samo ovo. PSZ 0 titula prvaka evrope, Napoli 0 titula, CRVENA ZVEZDA 1 titula prvaka evrope!!!!!! Pa se pitam kada cete vi partizanovci moci da se pohvalite time da pored ovakvih timova samo vi budete evropski sampioni??Pokrite se usima i tisina misevi jedni bedni ZVEZDA je makar uzela bod napoliju,dala gol u Parizu i odigrala pristojno protiv liverpula.Da nije bilo onako sramnog sudjenja ne bi izgubila 4:0..A vi se mucite sa timovima kao sto su:Suboticki spartak,napredak,zemun...E to je tebra hahahahahahahahahahahahaha.Prema tome tisina!!!

Rumba

pre 5 godina

Šta nije ok sa ovim likom??? Ko uopšte njega pita za mišljenje i kakve su njegove reference da se izjašnjava o sportu? Ima li on preča posla ili je sve svoje probleme riješio? Radi li taj išta od onoga za šta uzima platu ili tek samo ovako zagleda preko plota?

branko m

pre 5 godina

opet se javljaju ovi KES (Komsije Evropskih Sampiona)...nakon sto Liverpul odradi trening mozete da ih vodite na more, npr u Zadar

dule

pre 5 godina

Lažni simbol srpstva. Šta se vi hvalite time da ste jedini srpski klub koji se je okitio titulom šampiona Evrope kad su vam igrali Hrvati, Crnogorci, Makedonci, Rumuni, Muslimani.

Zoran

pre 5 godina

Vi Nislije ste generalno malo zastali u razvoju....Kakve veze ima ko je igrao u timu...Hajde sada jedan cas ISTORIJE....Rumuni(pravoslavan narod)Makedonci(pravoslavan narod)Bosnjaci(u glavnom pravoslavci poturceni,na zalost)....Sto se za Fadilj Vokrija ne moze reci...

Laki

pre 5 godina

vule, čuješ li ti poruke sa stadiona jna. uprava napolje, ne viču mirković odlazi nego uprava napolje. debelokosci.

Doca

pre 5 godina

Buckobucko bucko....koliko su danas pretrčali partizanovi igrači protiv Napretka? Više nego protiv Borca iz Bivolja....hahahahahaha pozdrav

Moruna

pre 5 godina

Navijam za Partizan, ali ovo je karikatura od coveka i fizicka i moralna! Fuj..sta sve Bog moze da stvori!

Svikenoja

pre 5 godina

Pitam se pitam da li se Partizan dobro oznoio da iscipa bod danas protiv Napretka!!!!??? Idemooo ZVEZDA bre,a vi misevi u rupu

Dragan

pre 5 godina

Pazi Napredak. Rešavaj budalo probleme u svom dvorištu. Okanite se Zvrzde.

Milovan

pre 5 godina

Vule treba da gledamo u svoje dvorište posle još jedne bruke sa Napretkom nažalost Zvezda će nam sada bežati 11 bodova a mi ćemo i dalje razmišljati da li su se igrači Liverpula preznojili u duelu sa Zvezdom.

Nenad

pre 5 godina

Vidi se napredak u igri partizana.Hahahaha,pa bolje ovi tvoji da se oznoje

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

Aleksandar Vulin o odlaganju rezolucije o Srebrenici: Čestitam predsedniku Vučiću na rezultatima i upornosti
Politika

Aleksandar Vulin o odlaganju rezolucije o Srebrenici: Čestitam predsedniku Vučiću na rezultatima i upornosti

Odlaganje rezolucije o Srebrenici je i mala i velika pobeda. Mala zato što rezolucija nije zaustavljena, niti može biti zaustavljena, ali i velika jer se Srbija, zemlja sa 6 miliona stanovnika suprotstavlja kompletnoj EU, celom NATO paktu i Islamskoj konferenciji. Čestitam predsedniku Vučiću na rezultatima i na upornosti, izjavio je Aleksandar Vulin u jutarnjem programu televizije Prva.

27.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija