• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gazzetta

20.12.2018

10:29

SAD JE I 50 MILIONA MNOGO! Sergeju se prepolovina cena za šest meseci

Fudbal

SAD JE I 50 MILIONA MNOGO! Sergeju se prepolovina cena za šest meseci

Podeli vest

Od "malo je 100 miliona evra", čelnici Lacija su došli za šest meseci u situaciju da im drugi klubovi govore kako je sada i 50 miliona mnogo za transfer Sergeja Milinkovića-Savića

Italijanski mediji bave se fenomenom srpskog fudbalera, koji je od ljubimca navijača i "zlatne koke" Lacija, postao za manje od polusezone omražena ličnost na tribinama "Olimpika" i igrač čija cena rapidno pada iz meseca u mesec.

Iako će se i u januaru licitirati oko toga gde će Sergej nastaviti karijeru, sada to više nije vest koja izaziva buru, jer je vrednost Milinković-Savića drastično niža nego letos.

- Da li je SMS u januaru otići iz Lacija na pozajmicu? Postoje dve opcija o kojima se šuška, a to su uvek Torino i Milano. Gazdi Lacija se takva opcija, ipak, najmanje dopada. Ali, činjenica je i sledeće: 100 miliona evra više nije početna tačka za pregovore! Štaviše, ako se bude čekalo leto, pitanje je da li će biti ponuda koje će prebaciti i 50 miliona. Možda sa nekim bonusima. Brzi voz zvani Mundijal je prošao, Sergej sada putuje daleko sporijom prugom i njegova cena bi uskoro mogla da postane još niža - piše "Gazeta delo sport".

Sergej je ove sezone odigrao 19 utakmica za Lacio i postigao samo jedan gol i za jedan asistirao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Arsenik

pre 5 godina

Jos cifra nije konacna. Bice jos manja. 20mil.€ je najrealnije.

Prle

pre 5 godina

I to je ogromna cifra za ovu "balerinu" !!! Ja sam lepo posle SP u fudbalu pisao da je i milion mnogo za ovu lencugu od fudbalera !!!

Dokaz

pre 5 godina

Valjda je sada svima jasno, da li je Muslin bio u pravu i da li je cenu napumpao Kežman. Drago mi je zbog obojice, odnosno trojice. Ne kostaju Kezman i fudbaler zajedno ni toliko.

SMS

pre 5 godina

У Звезди би му било најбоље.

nama

pre 5 godina

takvi ne trebaju... treba nam pojacanje a ne fudbaler za klupu...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija