• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2019

10:14

"VEČITI" VEĆ KUKAJU ZA MAŽIĆEM: Veliki gubitak, proći će mnogo vremena do novog Milorada!

Fudbal

"VEČITI" VEĆ KUKAJU ZA MAŽIĆEM: Veliki gubitak, proći će mnogo vremena do novog Milorada!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde i Partizana znali su često da kritikuju najboljeg srpskog sudiju Milorada Mažića, ali ipak kažu da njegov odlazak u Kinu veliki gubitak za srpski fudbal

Fudbalski savez Kine angažovao je jednog od najboljih svetskih sudija, koji će navodno za dve godine zaraditi milion evra.

- Odlazak u Kinu takvog aktera kao što je Mažić predstavljaće veliki gubitak za srpski fudbal - rekao je kratko za Kurir sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela. 

Mažić je delio pravdu na 12 večitih derbija, u kojima je jednom dosudio dva penala za Zvezdu, a svirao je jedanaesterac za Partizan posle 22 godine čekanja u duelima sa najvećim rivalom.

- Sigurno ga neću pamtiti po penalima za Zvezdu.Pamtiću ga po tome što je sudio finale Lioge šampiona, što je učestvovao na dva Mundijala, a da bi u Rusiji delio pravdu verovatno u meču za trofej da Hrvatska nije bila u finalu. To je velika čast za njega, ali i za jednu malu ligu kao što je naša, iz koje je Mažić došao. Plemstvo obavezuje, govorili su Francuzi. Posmatrajući karijeru Mažića on je u dobroj meri pokazao da ga sudijska funakcija obavezuje kao što ga obavezuju čast i objektivnost. To je jedini sudijski dignitet na koji ćemo bojim se dugo, dugo, čekati  - kazao je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Čelnik Partizana ne veruje da će Srbija uskoro imati novog Mažića.

- Ako bih rekao da Mažić nije želeo da sudi pod ovakvim uslovima u Srbiji, onda bi mi se kao kontraargument uputio slučaj Engleza Klatenburga, koji je napustio Premijer ligu i otišao u Kinu. Zato bih rekao da je presudila odlična ponuda Kineza, a ne neko lično nezadovolijstvo. Uglavnom, do dolaska novog Mažića biće nam potrebno mnogo više vremena i mnogo više rada - istakao je Vuletić. 

PARTIZAN NEĆE BITI SREĆAN! Mažić sudi crno-belima na startu drugog dela sezone!

KINEZI OD MAŽIĆA PRAVE MILIONERA! Srpski sudija dobio ponudu koja se ne odbija - LOVA DO KROVA!

NAJBOLJI SUDIJA DONEO TEŠKU ODLUKU! Mažić napušta SRPSKI FUDBAL!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05