• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2019

11:26

(FOTO) SINIŠIN MEČ ŽIVOTA! Javio se Mihin veliki prijatelj i pružio mu podršku!

Fudbal

(FOTO) SINIŠIN MEČ ŽIVOTA! Javio se Mihin veliki prijatelj i pružio mu podršku!

Podeli vest

Vest da je Siniša Mihajalović teško bolestan potresla je fudbalski svet

Vest je u subotu objavio Koriere delo Sport. Navijači Bolonje, fanovi našeg trenera, svi ljubitelji fudbala ostali su u šoku.

(FOTO) FORZA SINIŠA! PODRŠKA STIŽE SA SVIH STRANA! Mihajlović se u 16.30 obraća javnosti!

Navodno su lekari obavestili 50-godišnjeg Mihajlovića da je situacija takva da mora da ide na "agresivni tretman", ali još uvek nije poznato kakvo je tačno zdravstveno stanje nekadašnjeg selektora Srbije. 

ŠOK! ITALIJANI TVRDE: Siniša Mihajlović OZBILJNO BOLESTAN, prekida karijeru!

MISTER MIHAJLOVIĆ NIJE MRTAV, RATNIK NIKADA NE ODUSTAJE! Italijani na nogama zbog Srbina, koji se bori protiv opake bolesti!

Podrška našem treneru stiže sa svih strana, a uz Mihu je i njegov veliki prijatelj Roberto Manćini. Njih dvojica su zajedno sarađivali u Laciju, kao igrači i Interu kao treneri.

-  Previše si jak, ovo te neće uplašiti,  a onda ćemo igrati padel -  poručio je Manćini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sei troppo forte @mrmihajlovic ??????questo ti fa un baffo e poi dobbiamo giocare a padel #mancio ?

A post shared by Roberto Mancini (@mrmancini10) on Jul 13, 2019 at 1:26am PDT

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17