• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2019

17:28

MIHAJLOVIĆ OSTAJE TRENER BOLONJE! Sabatini: Draži mi je Siniša iako nije skroz zdrav, nego bilo ko drugi!

Fudbal

MIHAJLOVIĆ OSTAJE TRENER BOLONJE! Sabatini: Draži mi je Siniša iako nije skroz zdrav, nego bilo ko drugi!

Podeli vest

Konferenciju za medije povodom bolesti Siniše Mihajlovića započeo je sportski direktor Bolonje koji je i pre nego što je naš trener rekao da boluje od leukemije potvrdio da Srbin ostaje na klupi italijanskog prvoligaša

Sportski direktor italijanskog kluba rekao je da za njega ne postoji bolje rešenje od Mihajlovića te da će Srbin i pored bolesti voditi ekipu.

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ: IMAM LEUKEMIJU! Sabatini: Siniša ostaje naš trener!

- Trener je sa velikom hrabrošću rešio da održi konferenciju za novinare, da bi sve obavestio o njegovoj situaciji i da bi pružio podršku svima. A, mi smo danas ovde da podržimo njega, familija Saputo je doputovala iz Montreala, Di Vajo, Fenući, ja, svi smo uz Mihajlovića. Ovaj čovek će uvek imati Bolonju uz sebe, dok god mu ugovor sa klubom traje. On je naš vođa, naš general - poručio je sportski direktor Bolonje Valter Sabatini i dodao:

- On će biti sa nama i mi uz njega kroz sve ovo, šta god da se dogodi, iako mogu odmah da vam kažem da se ništa dogoditi neće, jer je ovaj čovek mnogo jak. Da bude svima jasno, Siniša je i dalje trener Bolonje, ništa se neće promeniti. Više volim da moj tim trenira Mihajlović koji nije sto odsto zdrav, nego bilo ko drugi - poručio je Italijan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija