• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

12:44

BAJERN DOVEO KUTINJA! Grujić: Biće najbolji!

Fudbal

BAJERN DOVEO KUTINJA! Grujić: Biće najbolji!

Podeli vest

Felipe Kutinjo stiže u Bajern, a njegov bivši saigrač iz Liverpula Marko Grujić je oduševljen

- Velika stvar za čitavu Bundesligu, koja će biti u prilci da vidi kako Kutinjo igra fudbal. On je poseban, uzbudljiv igrač, koji radi lude stvari. Ima neverovatne trikove i veštine. Uživao sam u svakom treningu sa njim u Liverpulu. Biće daleko najbolji igrač u Nemačkoj - jasan je Grujić.

(FOTO) MINHENSKA ŠLJIVA! Grujić postigao gol i skrivio penal protiv Bajerna, ali dan kasnije izgleda očajno!

Srbin je sezonu počeo golom, ali i skrivljenim penalom baš protiv Bajerna. Grujić je rekao svoje, sada je na potezu Kutinjo!

Tim iz Minhena dobio je sjajnog igrača, samo da trener Kovač uspe da ga uklopi i igra Bavaraca dobiće sasvim drugu dimenziju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija