• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

20:55

PONIŠTEN GOL ZVEZDE TREBA POSEBNO ISPITATI! Oglasila se sudijska komisija FSS nakon derbija, da li je Zvezda oštećena?

Fudbal

PONIŠTEN GOL ZVEZDE TREBA POSEBNO ISPITATI! Oglasila se sudijska komisija FSS nakon derbija, da li je Zvezda oštećena?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde, odnosno štoper crveno-belih Nemanja Milunović postigao je gol pri rezultatu 0:0, ali je on bio poništen zbog prekršaja Žandera nad Vladimirom Stojkovićem, međutim, nakon utakmice iz sudijske komisije javljaju da ovaj detalj treba preispitati

 

Osim predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Milana Karadžića, koji se ni 20 minuta nakon završetka meča oglasio u saopštenju. Posebno izdvaja jedan detalj, prekršaj nad golmanom Vladimirom Stojkovićem pri rezultatu 0:0. Za poništeni gol nisu se bunili ni sami crveno-beli, međutim...

(FOTO) SUMA DAO GOL, BORJAN KRENUO DA GA BIJE! Golman Zvezde branio čast severne tribine!

- Vrlo brzo, koliko već u utorak ili sredu sastaće se sudijska komisija i analizirati kolo za nama, posebno učinak arbitara u večitom derbiju. Situacija kod ponštenog gola Zvezde i prekršaja nad golmanom Stojkovićem zahteva posebnu analizu i tome ćemo posvetiti veliku pažnju - rekao je Karadžić u saopštenju.

Videćemo kakva će biti odluka, ali bilo kako bilo Partizan je na kraju slavio sa 2:0 i došao do pobede u 161. "večitom derbiju".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Borojević

pre 4 godine

Stvarno ste krelci...Kakav bre gol,da niste promašili utakmicu.

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

sve se lepo vidi na snimku,pa ko voli nek izvoli

Zoran

pre 4 godine

Koji ste vi licemeri. O dva nepostojeca penala protiv Indjije cutite, a sada se momentalno javljate i naravno da cete da preispitujete narednih par godina. Priznajte vec jednom da je Partizan bio bolji i da jedino tu utakmicu ne mozete da namestite. A mozda da se ponisti utakmica? Ipak je Zvezda ostecena... ako je ostecena... Toliko je providno to forsiranje Zvezde, da vec postaje pomalo bolesno.

stanimirbrankovic

pre 4 godine

Ispitajte penale zvezde protiv Indjije,al posebno...

GROBAR DO GROBA

pre 4 godine

Ispitaj Vuličeviću penale protiv Inđije zubata nakazo.

milan

pre 4 godine

ha,ha,ha, posebno ispitati?!, a potom poništiti utakmicu, jer je miljenica primila 2 komada.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija