• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

08:29

(VIDEO) JEZIVO! CEO STADION GRMI: UČK, UČK, UČK, dok ŠIPTARI TUKU Crnogorce!

Fudbal

(VIDEO) JEZIVO! CEO STADION GRMI: UČK, UČK, UČK, dok ŠIPTARI TUKU Crnogorce!

Podeli vest

Na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini došlo do sukoba između domaćih navijača i redara sa oko 150 navijača iz Crne Gore koji su došli da prate meč protiv tzv. Kosova

Posle pogotka fudbalera nepostojeće države u sektoru gde su bili smešteni gostujući navijači, došlo je do žestoke tuče.

Crnogorci su se sukobili sa redarima, a ubrzo je intervenisala i policija, pa se posle nekoliko minuta čarki situacija smirila.

ZVEZDANU TERZIĆU NAMEŠTALI SAČEKUŠU U CRNOJ GORI! Prijatelj mu otkrio šta mu se SPREMA, izbegao je NAJGORI SCENARIO!

(VIDEO) HAOS U PRIŠTINI! Crnogorci se sukobili sa navijačima tzv. Kosova, reagovala i policija!

 

U trenucima sukoba, stadionom se orilo "UČK, UČK, UČK", što je slogan tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, poznatoj po terorističkim aktivnostima tokom rata krajem devedesetih godina.

Pogledajte!

 

 

Inače, tzv. Kosovo je pobedilo sa 2:0 golovima Rahmanija i Murićija u 10. i 34. minutu i sada je na samo bod manje od drugoplasirane Češke.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Prvo šiptari malo da ih provuku kroz šake da vide kako je to,a posle je njihova crnogorica jer su se i tamo nakotili poodavno.

Ivan

pre 4 godine

Pa tako vam i treba.Vi ste ih priunali kao državu io vi ste njihova braća

Laki

pre 4 godine

Polako Kosovo pokazuje svoje pravo lice. Posle zabrane odigravanja utakmice Trepča : Zvezda na kosovu se kliče teroristima OVK . Albanci su se sukobili sa svojom braćom koji su ih među prvima priznali. Šta bi trebalo da se desi da Fifa i UEFA shvate da Kosovu nije mesto u fudbalskim organizacijama. Milogorci kakvi su vam neprijatelji ako su vam OVK teroristi prijatelji. Albancima je oproštena provokacija sa dronom u Beogradu šta više nagrađeni su pobedom za zelenim stolom. Slede zabrane dolaska srpskim klubovima na Kosovo iako politika ne sme da se meša u sport. Albancima se sve oprašta dokle će u Uefi sedeti korumpirani ljudi koji za šaku evra dopuštaju nekažnjeno nasilničko ponašanje Arbanasa.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Не називајте "Црногорцима" Милове Монтенегрине...!! Црногорци "спавају" на Ловћену...!

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija