• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

12:49

UM KAŽE NAPOLI, SRCE KAŽE BOLONJA! Mihajlović zvao veliku zvezdu, čeka se njegova konačna odluka!

Fudbal

UM KAŽE NAPOLI, SRCE KAŽE BOLONJA! Mihajlović zvao veliku zvezdu, čeka se njegova konačna odluka!

Podeli vest

Ekipa Bolonje koju trenira naš Siniša Mihajlović mogla bi da ove zime da dobije najveće moguće pojačanje. Međutim, mnogo faktora je u igri kako bi se to zaista i desilo

Jedna od najvećih zvezda u svetu fudbala, Zlatan Ibrahimović imaće ove zime slobodu u izboru novog kluba. Za penziju je još rano, a imena klubova daleko od toga da su netraktivna. Ima Ibra svoju listu kandidata. Pod jedan, Napoli i ne priča Ibra prvi put o tome...

ON JE TO ZASLUŽIO! Aplauz za Sinišu Mihajlovića na otvaranju "Novosadskog Oktobarfesta"!

- Dopao mi se dokumentara o Dijegu Maradoni koji sam nedavno gledao. Videvši ljubav grada prema njemu, shvatio bih da bih voleo da osetim Napoli, bilo bi fantastično ponoviti ono što je Dijego tamo uradio - rekao je Ibrahimović i Napolijeve navijače poslao u svet mašte u kojem su oni opet na krovu Serije A.

Ipak, ono što će privući pažnju srpske javnosti jeste ponuda Bolonje. Čak je i Mihajlović lično zvao Ibru kako bi pokušao da ga nagovori na dolazak.

- Mihajlović je prijatelj i kad bih izabrao Bolonju to bi bilo samo zbog njega. Nedavno smo razgovarali. Rekao mi je: ’Zlatane, ovde bi drugi trčali za tebe, samo treba da stojiš gore i daješ golove’. Hvala mu, ali to je malo verovatno. Ako se predomislim zvaću ga odmah. Jer i dalje mogu da dam 20 golova u Seriji A, a ona je i dalje referentna tačka za napadača, najteža liga - dodao je Ibra kog takođe želi i Milan.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija