• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2019

16:55

TOMOVIĆ ZAUSTAVIO NAPOLI, Bolonja pobedila za Mihu, Atalanta pregazila Udineze! (VIDEO)

Fudbal

TOMOVIĆ ZAUSTAVIO NAPOLI, Bolonja pobedila za Mihu, Atalanta pregazila Udineze! (VIDEO)

Podeli vest

Napoli je odigrao samo 1:1 na gostovanju SPAL-u, Atalanta je pregazila Udineze sa 7:1, dok je Bolonja sa 2:1 savladala Sampdoriju u 9. kolu Serije A

Napolitanci su poveli pogotkom Milika posle devet minuta igre. Ipak, već u 16. je bilo 1:1.

Ruiz i Milik su u nastavku meča bili u solidnim šansama, ali nisu uspeli da donesu trijumf svom timu.

Srpski internacionalac Nenad Tomović odigrao je ceo meč za SPAL.

Atalanta je deklasirala pred svojim navijačima Udineze sa 7:1. Gosti su inače poveli, a onda doživeli potop.

Iličić sa dva gola i Murijel su do kraja poluvremena preokrenuli rezultat na 3:1. U nastavku je domaćin nastavio da puni mrežu nejakih gostiju. Murijel je u statistiku dodao još dva pogotka, a pusali su se još Pašalić i Traore. 

Fudbaleri Bolonje pobedili su Sampdoriju 2:1, u devetom kolu Serije A. Bolonja je ostvarila treći trijumf, prvi od 15. septembra i meča sa Brešom (4:3), dok je Sampa pretrpela sedmi poraz i nalazi se na poslednjem mestu sa svega četiri boda.

Na početku utakmice navijači iz Đenove na početku meča dali su podršku Siniši Mihajloviću u borbi protiv leukemije. Bolonja je do pobede došla golovima Palasija u 48. i Banija u 78. minutu, dok je jedini pogodak za goste postigao Gabijadini u 64.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija