• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2019

10:46

ŠPANCI I DALJE "PROGANJAJU" JOVIĆA! Zabrinuti su za EMOTIVNI ŽIVOT srpskog napadača,  a on "ŠETA" manekenku!

Fudbal

ŠPANCI I DALJE "PROGANJAJU" JOVIĆA! Zabrinuti su za EMOTIVNI ŽIVOT srpskog napadača, a on "ŠETA" manekenku!

Podeli vest

Luka Jović prolazi kroz pakao u Real Madriru, ne igra, nije na istim talasnim dužinama sa trenerom Zinedinom Zidanom, španski mediji ga razapinju iz dana u dan...

Srpski napadač je letos stigao u Real za 60 miliona evra iz Ajntrahta, još nije postigao gol, odigrao je samo 264 minuta, mediji ga već sele...

Nova informacija je da je Real izuzetno zabrinut zbog Jovića, ne samo zbog sportskog aspekta, pošto još nije zatresao mrežu...Špance sada brine emotivni život našeg napadača.

POVRATAK SPECIJALNOG! Murinjo se baš nudi Realu, evo do koje granice će ići!

SELEKTORKA SOFIJA BILA S ČETVORICOM REPREZENTATIVACA! Plavokosa manekenka obožava fudbalere! (FOTO)

 

Navodno su Madriđani zabrinuti zbog njegovog raskida sa manekenkom Anđelom Manitašević sa kojom ima sina od osam meseci. Čelnica kluba brinu da bi raskid veze mogao da ostavi posledice na 21-godišnjeg napadača koji je već u velikim problemima.  

VELIKI ŠOK - JOVIĆ PAKUJE KOFERE U MADRIDU! Real prodaje Srbina da bi doveo ZVER!

NAPUSTIO NAS JE! Tumbaković nikad otvorenije o Joviću, čekanju poziva i patriotskoj odgovornosti!

 

Izgleda da Madriđani nisu baš u toku. Kako je menekenka nedavno potvrdila ona i Luka nisu u vezi od 2016. godine, a napadač očigledno ne pati za Anđelom, jer je viđen u zagrljaju druge manekenke - Sofije Milošević. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa to je kad zine dupe za novac pre vremena.To mu nije trebalo,pogotovo za sad da napusta Ajntraht.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija