• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2019

08:42

NEĆETE VEROVATI I OVO SE DOGODILO! Sudijska komisija analizirala sporne detalje Zvezde i Partizana, EVO ŠTA KAŽU!

Fudbal

NEĆETE VEROVATI I OVO SE DOGODILO! Sudijska komisija analizirala sporne detalje Zvezde i Partizana, EVO ŠTA KAŽU!

Podeli vest

Igor Radojičić, predstavnik Sudijske komisije Fudvalskog saveza Srbije, analizirao je sporne situacije u 13. kolu Super lige Srbije

Najviše pažnje kao i uvek privukle su one situacije koje su viđene na utakmicama Crvene zvezde i Partizana. Zvezda je u Surdulici pobedila radnik sa 5:0, uz dva penala, dok su crno-beli bili bolji od Spartaka u Humskoj rezultatom 4:0 - uz jedan penal.

Što se tiče utakmice u Surdulici, Radojičić je rekao:

- Ispravna je odluka kod penala za Zvezdu u 5. minutu. Ben je prvi došao do lopte, sklonio je, ali golman ga sapliće i sve je ispravno. I drugi kazneni udarac je bio ispravan. Lopta je pogodila igrača Radnika u ruku. Međutim, sudija nije najboje video ceo kazneni prostor i da je video možda bi pustio da se igra nastavi. Da je sačekao sekund, dva, bio bi mnogo lepši utisak suđenja, jer bi dozvolio prednost posle koje je Zvezda dala gol - rekao je Radojčić.

(VIDEO) GREŠIO JE I KARIJUS, PA NIKO NIJE REKAO DA JE NAMERNO! Oglasio se golman Radnika nakon kikseva protiv Zvezde!

(VIDEO) ON MAŠI, NAVIJAČI GA JOŠ VIŠE VOLE! Partizanov napadač je potpuni hit!

 

Foto: Starsportphoto

 



Sporna su bila i dva prekršaja Zvezde, odnosno Jovančića kao poslednjeg igrača i Degeneka na sredini. S tim da je Australijanac imao već žuti karton.

- Jeste postojao kontakt Jovančića i Makarića, ali igrač Radnika pravi još jedan kontakt i teatralno pada. I da je svirao prekršaj, ne bi mogli da mu zamertimo. Što se tiče Degeneka, on je imao žuti, ali taj prekršaj nije bio za žuti. Bitno je koliko povlačenje traje. Nije svako povlačenje za žuti, jer napad nije obećavajući. Igrač Radnika ne ide kao golu, već ka drugom igraču Zvezde.

KOLINDI NEMA SPASA, RIJEČANI POBESNELI: Ima ozbiljnu dijagnozu, izjave su joj bolesne, da li je žena normalna...

KOLINDA OPET ŠOKIRALA HRVATE: Rijeka je REZERVNI klub Zvezde i Partizana!

 

Foto: Starsportphoto

 

Što se tiče meča u Humskoj i spornih situacija, član Sudijske komisije kaže da je sve bilo čisto.

Kod prvog gola Partizana se radi o santimetrima, a ukoliko postoji određena dilema onda se prednost daje napadačima. Mislim da je ovde sve regularno kod gola Partizana, jer mi se čini da su bili u liniji. Penal za Spartak nije bio na isteku pola sata, jer nije postojala namera. Jeste igrač Spartaka pao, ali je Sadik bio jači u duelu - kazao je Radojičić i potvrdio i to da je bio čist penal za crno-bele u drugom poluvremenu, kao i da nije bilo ofsajda kod trećeg gola Partizana.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija