• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

31.10.2019

17:30

DOLAZI U NEMAČKU, A MENE NE STIŽE DA POZOVE! Marku Grujiću čudno ponašanje selektora Tumbakovića!

Fudbal

DOLAZI U NEMAČKU, A MENE NE STIŽE DA POZOVE! Marku Grujiću čudno ponašanje selektora Tumbakovića!

Podeli vest

Naš reprezentativac Marko Grujić igra još jednu jako dobru sezonu u Herti iz Berlina, ali i dalje nije u planovima selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića. Mladi vezista se pita zašto je to tako

 

Mnogo se pisalo i pričalo u prethodnom periodu o tome zašto Marka Grujića nema u nacionalnom timu Srbije još od prošlogodišnjeg Mundijala. Kao standardani član Herte, koji daje golove i upisuje asistencije u Bundesligi, visoki vezista ima pravo da se nada i očekuje poziv.

POSLEDNJA ŠANSA ZA JOVIĆA! Gol kupio vreme, ali... Srpski napadač na prekretnici u "kraljevskom klubu"!

- Odmah da rasčistimo. Nisam ljut. Mlad sam i sigurno ću jednog dana igrati za reprezentaciju. Ne moram da žurim, niti da pričam da li zaslužujem ili ne zaslužujem poziv, ali... Krivo mi je zbog druge stvari. Bivši (Krsajić) i sadašnji selektor (Tumaković) su bili u Nemačkoj, obilazili su igrače koji igraju u Bundesligi. Bili su u Verderu, Ajntrahtu... Mene nisu ni zvali. Jeste malo neobično. Ipak ja igram u klubu iz Bundeslige, i to standardno. Ali dobro. Ponavljam, nisam ljut. Samo mi je čudno da me se ne sete, a bili su ovde. Makar da se vidimo - rekao je Grujić za "Mozzartsport".

Prokomentarisao je mladi vezista i partija svog nekadašnjeg saigrača Luke Jovića koji je postigao svoj prvenac za Real Madrid u pobedi nad Leganesom (5:0).

Mnogo će mu biti lakše sada. Baš sam srećan zbog njega. Veliki je pritisak tamo, očekivanja još veća. Znate, u Srbiji ljudi olako ispaljuju teze kako nije trebalo da ide u Real Madrid, kako mu je to velika greška. Ali to je Real Madrid. Ne zove mnogo puta. Svi koji počinjemo da se bavimo fudbalom negde imamo to u glavi, i nadamo se da ćemo igrati za klubove kao što su Real, Liverpul... Kada se setim samo onog meča kada mu je poništen gol posle VAR-a. Dva minuta čekaš i ništa. Slomi to mladog igrača, ali sada je dobro - kaže igrač Liverpula na pozajmici u Nemačkoj.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija