• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2019

11:58

KAPELO OPLEO PO RAZMAŽENOM RONALDU! Nikog nije predriblao tri godine, nije brz kao pre, Juve može i bez njega!

Fudbal

KAPELO OPLEO PO RAZMAŽENOM RONALDU! Nikog nije predriblao tri godine, nije brz kao pre, Juve može i bez njega!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo nije postigao gol ni doneo pobedu Juventusu protiv Milana (1:0) ali se dan nakon velikog derbija priča samo o Portugalcu

Paolo Dibala zamenio je Kristijana Ronalda u 55. minutu, a Portugalac je zbog toga bio besan kao ris. Besno je napustio teren, nije se pozdravio s saigračima na klupi i šefom struke nego se zaputio u svlačionicu, istuširao se i tri minuta pre kraja duela u Torinu odvezao kući. 

Fabio Kapelo je dan kasnije žestoko opleo po asu stare dame.

- Ne sviđa mi se to što je uradio. Nije nimalo lepo, moraš da budeš šampion i kad si zamenjen, a ne samo kad ti ide dobro. Da poštuješ saigrače. Istina je da Kristijano Ronaldo nikog nije predriblao tri godine. U kaznenom prostoru je superšampion, najbolji na svetu, međutim, čim se pomeri van njega - kazao je ošto Fabio Kapelo za Skaj sport.

PORTUGALCI OČAJNI, HVATAJU SE ZA GLAVU, "ORLOVIMA" RASTU ŠANSE! Srbija bi ipak mogla direktno da se plasira na Evropsko prvenstvo!

DIBALA PREKINUO DOSADU U TORINU! Juventus slavio minimalcem protiv Milana! (VIDEO)

Foto: ap photo

 

Italijanski strateg smatra da "stara dama" može da pobeđuje i bez svog najplaćenijeg igrača.

Imate Paula Dibalu i Daglasa Kostu koji su u izvanrednom fizičkom stanju, a sjajnim golovima su rešili poslednje dve utakmice i prave razliku na terenu. Dobija Juve utakmice i bez Ronalda. Činilo se da zavisi od Kristijana, ali se pokazalo da ima odličnu ekipu, sposobnu da dobija i bez njega. Mečeve poput onog sa Lokomotivom i poslednjeg sa Milanom. Ronaldo u ovom trenutku ne može da igra, ne ide mu, logično je da bude zamenjen. Sari je bio hrabar, dokazao svoju ličnost time što ga je izveo sa terena. Međutim, nije dobro ni što Kristijano nije seo na klupu i razgovarao sa trenerom.

Foto: reuters

 

Ronaldo će 5. februara proslaviti 35. rođendan, koliko god se trudio i radio na sebi da odoleva zubu vremena, ipak nije onaj stari. 

- Kristijano je maltene sam pobeđivao neko vreme, sad ne. Mora da se oporavi. Najpre na fizičkom planu. Nema brzinu i dinamiku kakva ga je nekad krasila - dodao je Fabio.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija