• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

15:26

OVA ŽENA JE BOMBA! Provokativna i seksi, zbog ove Argentinke je napad ljubomore doživela Ronaldova verenica! (FOTO)

Fudbal

OVA ŽENA JE BOMBA! Provokativna i seksi, zbog ove Argentinke je napad ljubomore doživela Ronaldova verenica! (FOTO)

Podeli vest

Seksi Argentinka Rita Pereira napravila je haos tokom dodele MTV nagrada u Sevilji

Naime, vrela Argentinka razlog je svađe, kako prenose mediji, između Kristijana Ronalda i njegove verenice Georgine Rodrigez. 

Navodno je seksi glumica i voditeljka u prošlosti bila u vezi sa Ronaldom, što nikada nije potvrđeno. Ali, Georgini su bile dovoljne i spekulacije pa da izgori od ljubomore kada ju je videla na crvenom tepihu u Sevilji.

Kako su pisali portugalski mediji Ronaldo i Rita su se upoznali 2008. godine i bili su u vezi do 2012. Ovo nikada nije potvrđeno, ali nijedna strana nije ni demantovala. Takođe, zbog nje je ljubomoran bila i bivša Ronaldova devojka Irina Šajk.

Pogledajte zašto je Geogina poludela od ljubomore:

PROVOKATIVNO - UHVATIO ZA GU*U VRELU GEORGINU! Svi su gledali u njene bujne grudi, duboki izrez, ni Ronaldo nije izdržao! (FOTO)

RONALDOVA MAJKA BESNA: Moj sin je na UDARU MAFIJE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija