• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.11.2019

19:11

TUMBA NIŠTA NE ZAMERA IGRAČIMA: Ne bih bio tako strog, treba im dati šansu, da momci rade i napreduju!

Fudbal

TUMBA NIŠTA NE ZAMERA IGRAČIMA: Ne bih bio tako strog, treba im dati šansu, da momci rade i napreduju!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da ne treba biti prestrog prema igračima i da im treba dati šansu da rade i napreduju do baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo

Srbija je igrala nerešeno 2:2 sa Ukrajinom u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Selektor je konstatovao da je vrlo mali broj onih koji nisu zadovoljili kroz ove dosadašnje mečeve.

- Ne bih bio tako strog, ipak su to naši reprezentativci. Treba im dati šansu. Ovo je jedna od boljih utakmica kada je nagoveštaj u pitanju. Ostavio bih te momke da rade i napreduju, ostanu u tonusu forme do marta i da najveću grupu eksploatišemo za baraž -  rekao je Tumbaković novinarima posle utakmice, upitan da li je razočaran igrom pojedinaca i da li su neki pokazali da im nije mesto u reprezentaciji.

Nije se plasirala kroz kvalifikacije i pokušaće da kroz baraž Lige nacija ode na kontinentalni šampionat. Reprezentacija do baraža neće imati novo okupljanje, a Tumbaković je naveo da je Savez tu nemoćan.

"ORLOVI", PAMET U GLAVU, OVO NE SMETE DA UPRSKATE! Evo kako Srbija može do Evropskog prvenstva posle 20 godina čekanja!

NIŠTA OD ČUDA, MORAĆEMO KROZ BARAŽ NA EURO! "Orlovi" u nadoknadi ostali bez pobede protiv Ukrajine! (VIDEO/FOTO)

 

- Ne postoji mogućnost da se okupimo pre toga. Drage volje bih da imam svakodnevno ekipu na raspolaganju. Tu su Savez i reprezentacija potpuno nemoćni. Ima samo tih pet termina godišnje i to je to - kazao je Tumbaković.

Po njegovim rečima, igrači koji su u timu su najbolji koje Srbija ima. Upitan da li je problem u veznom redu, odnosno sporosti, on je rekao:

MITROVIĆ JE NEZAUSTAVLJIV! Bez milosti teroriše golmane, njegov 34. gol u dresu Srbije (VIDEO)

TADIĆ IMA MOĆNU PORUKU: Moramo da budemo pravi, da više radimo za ekipu!

 

- Ne znam gde biste pronašli neke druge. Tražimo, istražujemo... Kada je svaki deo tima u pitanju. Srbija ovog momenta teško da ima nešto bolje.

Ukrajinske medije je zanimalo Tumbakovićevo mišljenje o reprezentaciji te zemlje, a on je rekao da ona nije slučajno prva u grupi i da ima lepu perspektivu na Evropskom prvenstvu.

Srbija će u polufinalu igrati protiv Norveške 26. marta u Oslu. Finale će se igrati četiri dana kasnije, a protivnik kao i ko će biti domaćin tog duela biće naknadno poznato.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija