• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2019

08:16

KATASTROFA ZA SRPSKI FUDBAL! Evo koliko predstavnika ćemo imati u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ZBOGOM 15. MESTO!

Fudbal

KATASTROFA ZA SRPSKI FUDBAL! Evo koliko predstavnika ćemo imati u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ZBOGOM 15. MESTO!

Podeli vest

Dobri rezultati Crvene zvezde i Partizana na startu takmičenja u Ligi šampion odnosno Ligi Evrope dali su nam nadu da Srbija može 15. mesta u rangiranju zemalja u Evropi

Posebno jer su zemlje koje su naši konkurenti bile sa jednim predstavnikom u Evropi, pa smo imali čemu da se nadamo.

Ali, nakon niza loših rezultata večitih rivala, na kraju ispadanja Partizana iz Lige Evrope sada je i definitivno jasno da su šanse Srbije za 15. mesto ravne čudu. Odnosno, potrebno je da Crvena zvezda ne samo pobedi Olimpijakos i da Partizan savlada Astanu, nego i da Zvezda stigne dosta daleko u Ligi Evrope, odnosno da uzme što veći broj bodova.

U ŠOKU! Zdjelar: Neverovatno kako smo primili golove!

PREUZEO ODGOVORNOST! Milošević: Moje izmene izazvale konfuziju!



Nakon loših rezultata u duelima sa engleskim rivalima "večiti" su sebi šanse daleko smanjili, a sada praktično ona i ne postoji da se domognemo željenog 15. mesta.

Srbija je trenutno na 18. mestu sa 25.000 bodova, a ispred nas su Grčka sa 25.300, Kipar koji ima 26.250, dok je 15. Škotska sa 26.375 bodova.Ako je za utehu, pretekli smo Hrvatsku koja je na 19. mestu.

Foto: printscreen

 

(VIDEO) KATASTROFA I REMI U HAGU! Partizan prokockao dva gola prednosti, proleće u Evropi ostalo samo san!

POZNATI TERMINI ODLOŽENIH MEČEVA SUPERLIGE! Zbog Zvezde i Partizana celo kolo se prebacuje za februar!

  

Na kraju, Srbija će u toj sezoni 2021/22.  morati da se zadovolji sa jednim predstavnikom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno tri predstavnika u Ligi konferencija, a predstavnika u Ligi Evrope nećemo imati, osim u slučaju ispadanja predstavnika iz kvalifikacija za Ligu šampiona.
 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 4 godine

Kao mi je Partizana, igrate fantasticno 85 min.i ave to unistite za 15 min. Nije mi jasno da imate 2:0 i igraca vise i zadnji 10-15 min. se nabijete u svoj sesnajesterac i cekate kraj utakmice , a dotle imate sve u svojim rukama i igrate fantasticno. Mislim da je i Milosevic napravio greks sa izmenama ,izveo je igrace koji mogu zadrzati i cuvati loptu a uveo pucace i Stojkovic koji je kriv za prvi go a i toliko glup da samo ispucava lopte danas svi pocinju napad iz svog sesnajesterca.

Miroslav

pre 4 godine

Nesreća. Strašno. Izgubili smo mnogo para. Mogli smo da dovedemo De Gheu da brani da smo pobedili i prošli dalje. Ali isto tako i pobedom nad Astanom ako uspemo da je savladao AZ i MU mogli su dogovoriti da prođu dalje. AZ je slabiji klub od PFC ali uporni su imaju veću kondiciju i imaju 100 puta iskusnije trenera. Ali kada je na utakmici u Hagu AZ dobio crveni karton svi su se radovali samo sam se ja uhvatio za glavu. Reko sam znam da nećemo pobediti ko ni u BG i savo navuče defanzivce u krilo Stojketu. Umesto onog majmuna Vujačića trebao se povući u sredini malkice nazad Šćekić a Ntho i Sumah nisu trebali da izlaze dok mogu igrati. Tošić je mogao umarati njihove igrače još 7-8 minuta a onda Pavlović i Stevanović umesto Tošića i najumornijeg vezistu. I tu presing ili sa sa svežim Šćekićem ili sa zdjelarom koji bi se pokrivati kroz sredinu. Jer AZ nije imo raspoložena krila.. A u BG je trebao na 2 - 1 za nas trebao je igrati 4-5-1 sa presingom najodmornijim igračima. I šutevi za Sumu ji Sadika sa 20 metara a natko i tošić i sa 30 Metara pa da ih vidim kad naprave 3-4 kornera kako bi se branili a zonu najmlađi i najodmornijim na sredini terena. Ali kako bosanci da ubaciš milimetar u glavu kad je lakše ubaciti mu metar u dupe. Ma strašno. Za 4 godine šampion će nam igrati u treće kolo kvalifikacija.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija