• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2019

08:58

NOVA BRUKA SRPSKOG FUDBALA! Ko je namestio meč u Ivanjici? KOSANOVIĆ KIPTI OD BESA: Trpim 300 konja da mi je*u majku! Sram vas bilo, u divljinu sam došao!

Fudbal

NOVA BRUKA SRPSKOG FUDBALA! Ko je namestio meč u Ivanjici? KOSANOVIĆ KIPTI OD BESA: Trpim 300 konja da mi je*u majku! Sram vas bilo, u divljinu sam došao!

Podeli vest

Utakmica između Javora i Radničkog, koja je završena pobedom gostiju od čak 7:0, podigla je veliku "frku"

Usledila je žestoka rasprava dvojice trenera, Igora Bondžulića i Milorada Kosanovića, koji su ušli u polemiku na konferenciji za medije nakon utakmice, gde nisu štedeli reči.

Zvanični kanal Superlige nije preneo kompletnu konferenciju za medije, odnosno teške reči Bondžulića upućene Kosanoviću, kao i odgovor iskusnog stručnjaka koji je ušao u klinč sa jednim novinarom. Ipak, kamera ''ZooM Vesti Užice'' je ostala uključena do kraja.

Najpre je reč imao Bondžulić.

- Ne mogu da prećutim jednu činjenicu. Znamo da komentarišemo sredom, neću reći gospodin Kosanović nego kolega. Premda sam daleko od kolege s njim. Pominjemo sredom kakvi su problemi srpskog fudbala, u vidu Brodarca i ostalih stvari, a ovo danas ne komentarišemo, prihvatamo i to je normalno. Subota nam ne odgovara, sreda nam ne odgovara. Ne znam da li ću doživeti godine koje on ima, ali znam šta ću jesti sredom i subotom. Šta ću da pričam sredom, a šta subotom. Ovo je velika sramota, verovatno ću biti sankcionisan, ali nema veze. Da li je problem srpskog fudbala Brodarac, ili kako se odigravaju sve naše utakmice.

ZNAČILA IM PODRŠKA POSLE BAJERNA! Pankov: Navijanje je bilo fenomenalno!(VIDEO) GOLOVI I

SUZE! Dirljiva scena u Superligi: Zatresao mrežu, pa pogodak posvetio nedavno preminulom bratu!

 

- Pitao bih ga kako je pre tri godine ostao u ligi sa jednim klubom? Da li mu je tada smetao Brodarac? Da li mu je tada odgovarao poredak u srpskom fudbalu, što se tiče vladajuće strukture.

Bondžulić je zatim napustio konferenciju za medije, ne sačekavši odgovor Kosanovića koji je odmah usledio.

- Nisi samo nervozan, nego si i bezobrazan! Užasno! I sram te bilo - rekao je Kosanović koji je na pitanje jednog novinara ''zašto'' dodao:

- Zato što mene optužuje da sam kriv za srpski fudbal. Vi ne znate šta je rekao, on misli na moj komentar od srede za Zvezdu i sad mene optužuje da sam ovo namestio.

Drama je usledila kada je novinar nastavio dijalog sa Kosanovićem, odnosno kada je rekao da je sudija namešten.

U NIŠU ĆE ME ZAUVEK PAMTITI! Kosanović blista od sreće nakon sedmice u Ivanjici: Mogli su da prime 12!

LUDNICA NA TERENIMA SUPERLIGE - 20 GOLOVA NA 4 MEČA! Javor od Partizana primio ŠEST, A SADA OD RADNIČKOG SEDAM, prštalo u Surdulici - Inđija iz 1 u 2!

 

- Molim!? Onda ste ga vi namestili. Hoćete da kažete da sam ja namestio sudiju - bio je besan Kosanović, ustao od stola, pa nastavio:

- Sram vas bilo! I ovde trista ljudi j..e majku svih 90 minuta. S kojim pravom vi to radite? Treba da trpim 300 konja na leđima da mi j..u mater i oca. Sram vas bilo! Gde sam došao, bre, u divljinu. Ne znate nijednu lepu reč da kažete.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Manite se tih lin log dong liga,šta je to,pa samo privatizacija svih klubova spašava fudbal ili ga brišite.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija