• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2019

10:25

MERIDIANBET PONUDA Najbolje kvote za derbi Liverpula i Murinjovo gostovanje Mančesteru

Fudbal

MERIDIANBET PONUDA Najbolje kvote za derbi Liverpula i Murinjovo gostovanje Mančesteru

Podeli vest

Derbi Liverpula (sreda, 21.15) i okršaj Mančester junajteda i Totenhema (sreda, 20.30) glavni su mečevi 15. kola Premijer lige

Liverpul grabi ka tituli, gradski derbi je uvek nešto posebno, a Žoze Murinjo se vraća na Old traford - više nego dovoljno zanimljivosti za vaše Meridianbet tikete.

Sreda uveče rezervisana je za najbolji klupski fudbal i nema sumnje da će sva pažnja biti usmerena na Enfild i "Teatar snova".

Junajted je u prilično lošoj formi, bliži borbi za opstanak nego izlasku u Evropu, dok je Totenhem pod Murinjovom komandom slavio na sva tri meča od dolaska "Specijalnog" na klupu.

Tradicija kaže da su "pevci" slavili u Mančesteru u poslednjem okršaju, ali je prethodnih pet mečeva na Old trafordu pripalo Junajtedu. Zato favorita nema, kvota je 2.70 i na "keca" i na "dvojku", ali Murinjo je sigurno spremio nešto zanimljivo za bivši klub.

I MURINJU SU RUKE VEZANE! Eriksen već u januaru napušta Totenhem!

NASMEJANI KLOP SE NAŠALIO O GREŠKAMA SVOJIH GOLMANA! Trener Liverpula rekao zašto je pobeda protiv Brajtona tako posebna!

Dele Ali igra kao preporođen, Kejn je i dalje udarna igla, ali Murinjo je posebno istakao koliko ceni Sona. Da li bi napadač iz Južne Koreje mogao da rastuži crveni deo Mančestera? U Meridianbet specijalu čeka vas sjajna kvota 15 da će Son dati barem po gol u oba poluvremena.

Foto: reuters

 

Ništa manje uzbudljivo ne bi trebalo da bude ni u gradskom derbiju Liverpula... Četa Jirgena Klopa usamljena je na vrhu i krupnim koracima grabi ka toliko čekanoj tituli. Ne treba posebno ni isticati da su "Redsi" izraziti favoriti protiv Evertona.

Liverpul je u neverovatnoj seriji od 47 utakmica zaredom bez poraza na Enfildu u Premijer ligi! Na to se dodaje da Everton na terenu gradskog rivala nije slavio na poslednja 22 gostovanja - 10 remija i 12 poraza!

Ipak, prema tradiciji nema goleade, zato vredi probati 1&2-3 na šta je kvota lepih 3.05.

Pitanje je da li će se Klop opredeliti za najjači sastav. Jeste derbi Liverpula u pitanju, ali šampiona Evrope čeka i odlučujući meč u Ligi šampiona i gostovanje Salcburgu gde ne sme da izgubi da bi prošao dalje.

Zato Meridianbet specijal ponuda za okršaj na Enfildu donosi brojne zanimljive igre, kao što je GG glavom na meču sa kvotom 18.

Premijer liga usred nedelje - ništa lepše nego provesti veče uz najbolje kvote i najbolji fudbal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17