• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

13:05

ENGLEZI BRUJE O LUKI JOVIĆU! Real ga nudi kao kusur, evo gde se seli srpski napadač!

Fudbal

ENGLEZI BRUJE O LUKI JOVIĆU! Real ga nudi kao kusur, evo gde se seli srpski napadač!

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović mogao bi uskoro da ostavi iza sebe pakao koji preživljava u redovima Real Madrida

Zinedin Zidan mu ne pruža šansu, s druge strane španski mediji su nemilosrdni, kritikuju Srbina iako ovaj pošteno nije dobio priliku da pokaže zašto je plaćen 60 miliona evra.

S druge strane, prema pisanju engleskih i španskih sportskih medija, Reli želi da dovede Pjer-Emerika Obamejanga iz Arsenala, a spremni  su da u suprotnom pravcu pošalju Luku Jovića.

(VIDEO) MANČESTER OBOJEN U CRVENO! Junajted pobedio Siti i učinio uslugu Liverpulu, Solskjer je trener za velike mečeve!

(VIDEO) LIVERPUL NASTAVIO MARŠ KA TITULI! "Redsi" ubedljivi protiv Burnmauta, Murinjova četa brojala do PET - Totenhem posle tri meseca nije primio gol u Engleskoj!

 

- Obamejang, poput njegovog kolege iz špica, Aleksandrea Lakazeta, ostaje bez ugovora sledećeg leta. Zbog toga Arsenal razmatra ponude za ovu zvezdu kako bi izbegao ponavljanje situacije kada je Aron Remzi, zbog isteka ugovora, otišao za džabe u Juventus. Obamejang koji je prošle sezone delio zlatnu kopačku Premijer lige sa Mohamedom Salahom i Sadiom Maneom, ponovo je najbolji strelac 'tobdžija', i to sa 12 ovosezonskih golova, a sve to iako je Arsenal očajno počeo ovaj šampionat. Da bi olakšao dovođenje Obamejanga, veruje se da je Real spreman da ponudi 21-godišnjeg Jovića - piše "Dejli miror".

JOVIĆ ZAKUCAN ZA KLUPU, Real rutinski uspisao tri nova boda (VIDEO)

NEĆE U ARSENAL! Rodžers ostao veran Lesteru!

 

Jović je najpre kubirio s povredom, a potom dobijao šansu "na kašičicu". Prvi gol i jedini za Madriđane dao je tek 30. oktobra. Od tada je odigrao samo osam minuta protiv Betisa, da bi neiskorišćena rezerva bio u utakmicama protiv Galatasaraja, Real Sosijedada, PSŽ-a, Alavesa i ove subote protiv Espanjola.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Blaženka Divjak

pre 4 godine

Pozdrav, ja sam Blaženka Divjak. Skoro sam izgubio život kad je moj ljubavnik od šest godina otišao da budem s drugom ženom. Plakao sam i trijezan svaki dan, sve dok nije postalo toliko loše da sam se obratio internetu kako bi mi pomogao. I vidio sam svjedočanstvo čarobnjaka koji pomaže djevojci zvanoj Milanka Opačić, i rekao sam dajte da pokusam, pa ja kontaktirajte ga za pomoć i on je učinio ljubavnu čaroliju za mene koju koristim u vraćanju ljubavi i sada sam sretna žena. Zbog onoga što ste učinili za mene, neću prestati dijeliti vaše dobro ime ljudima tamo zbog dobrog posla koje ste učinili za mene. Nadam se da će vas Bog blagosloviti onoliko koliko ste mi pomogli da vratim moju Ljubav, idealno je da sam to objavio u lokalnim novinama za Dr.Amiso u ostalim da bih doveo više mušterija, on vrijedi više od ovoga i nagrada mu je Naravno. Tako je snažan i moćan, dr. Amiso je istinski poslani Bog, koga ću uvijek moliti da dugo živi kako bi pomogla svojoj djeci u teškoćama, ako ste ovdje i vaš suprug se preselio u drugu ženu. Ako se želite vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili problemi sa zdravljem i vezama, slučajevi raka ili razvoda, promocija posla i uspjeh, također želite biti prepoznati u svijetu, ne odustajte, bilo kakvi problemi uopće prestaju plakati, kontaktirajte ovog moćnog čarobnjaka sada. Evo njezine osobne adrese e-pošte: herbalisthome01@gmail.com, on je jedini odgovor na vaše probleme.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija