• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

19:31

BALKANAC NA METI MURINJA! U januaru oblači dres Totenhema!

Fudbal

BALKANAC NA METI MURINJA! U januaru oblači dres Totenhema!

Podeli vest

Novi menadžer Totenhema Žoze Murinjo već priprema zimski prelazni rok, a kako prenosi britanski "Miror" u londonski klub će od janaura igrati i jedan Balkanac

Portugalac navodno želi Edina Džeka.Reprezentativac Bosne i Hercegovine ima ugovor sa Romom do leta 2022. godine, a u ovoj sezoni postigao je šest golova na 15 mečeva u Seriji A.

Kako navodi "Miror" Murinjo je poslao skaute da gledaju Edina Džeka u Veroni, prethodnog vikenda, kada je "vučica" slavila 3:1.

(VIDEO) NE POMAŽE NI SJAJNI ĐURIČIĆ! Srbin briljirao, ali ostao bez pobede u završnici, Fiorentina tone sve dublje!

(VIDEO) LISICE NE ODUSTAJU OD TITULE! Vardi nastavio da melje, Njukastl i Šefild slavili posle preokreta!

 

Džeko je u Romi od leta 2015. godine. Prvo je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester sitija, za četiri miliona evra, a na kraju sezone rimski klub je otkupio njegov ugovor za 11 miliona evropskih novčanica. Do sada je za Romu odigrao 198 utakmica i postigao 95 golova uz 40 upisanih asistencija.

KAKAV ŠOU SRBINA! Asistencija, pa EVROGOL Đuričića za samo pola sata (VIDEO)

ENGLEZI BRUJE O LUKI JOVIĆU! Real ga nudi kao kusur, evo gde se seli srpski napadač!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija