• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

22:30

OČEKUJE NAS PAKAO U DERBIJU! Stižu NOVE važne vesti koje će zanimati "delije" i "grobare"!

Fudbal

OČEKUJE NAS PAKAO U DERBIJU! Stižu NOVE važne vesti koje će zanimati "delije" i "grobare"!

Podeli vest

Bliži se 1. mart i novi 162. večiti derbi! Okršaj Zvezde i Partizana biće paklen kao i uevk, a "svežih" informacija vezanih za ovaj susret nikad dosta...

Crvena zvezda je na otvaranju prolećnog dela Superlige Srbije savladala na Banovom brdu ekipu Čukaričkog sa 2:0, dok je Partizan na svom terenu bio ubedljiv protiv Radnika iz Surdulice, rezultat je glasio 3:0 u korist crno-belih.

ŠTA ĆE BITI SA VAN LA PAROM I ŽANDEROM? Evo šta Zvezdan Terzić kaže o promašajima crveno-belih!

Foto: Starsportphoto

Zdravstveno stanje u taboru aktuelnog šampiona Srbije je dobro za sada, međutim, sa druge strane Topčiderskog brda trener crno-belih Savo Miliošević nije mogao da računa na standardnog vezistu Sašu Zdjelara, kao i brzonogog napadača Lazara Markovića. Pored pomenutog tandema u meču sa Surduličanima povredu je doživeo i Takuma Asano. 

Foto: Starsportphoto©

Ipak, kako prenosi "Telegraf", Milošević će u narednom periodu moći da računa na ova tri fudbalera, što znači da ih možemo očekivati na travnatom tepihu stadiona u Ljutice Bogdana. Odlična vest za navijače Partizana i ne toliko dobra za "delije", jer je upravo Zdjelar na svakom derbiju bio glavna pokretačka snaga Parnog Valjka. Naravno, tu su i brzonogi Marković i Zdjelar, a nas očekuje paklen derbi punog intenziteta sa obe strane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija