• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

09:47

(VIDEO) SRBIN KOJI ĆE IGRATI ZA LAŽNU DRŽAVU KOSOVO PORUČIO: Baš me briga šta drugi kažu, ovde nemam nikakvih problema!

Fudbal

(VIDEO) SRBIN KOJI ĆE IGRATI ZA LAŽNU DRŽAVU KOSOVO PORUČIO: Baš me briga šta drugi kažu, ovde nemam nikakvih problema!

Podeli vest

Ilija Ivić pre nekoliko dana podigao je veliku prašinu odlukom da obuče dres reprezentacije lažne države Kosovo

Mladi 17-godišnji fudbaler Ilija Ivić, koji je nedavno potpisao prvi profesionalni ugovor i to sa Fljamurtarijem, našao se na spisku reprezentacije Fudbalskog saveza Kosova za igrače mlađe od 19 godina.

JAVIO SE SRBIN KOJI ĆE IGRATI ZA TZV. KOSOVO: Deo mene se kaje....Ovde se osećam kao kod kuće!

PUKLA BOMBA - PRVI SRBIN U REPREZENTACIJI LAŽNE DRŽAVE! Ilija Ivić će obući dres tzv. Kosova!

 

Sada se oglasio i sam Ilija.

Igram fudbal i nije me briga šta drugi kažu! Samo želim da budem bolji. Ovde sam već tri godine i kao da sam u svojoj kući - rekao je Ivić za "Klan Kosova"

Ivić nastupa za Fljamurtari iz Prištine i ima velike ambicije u karijeri.

- Voleo bih da zaigram u Ligi šampiona i da obučem dres Barselone - dodao je Ivić.

Biće Ivić prvi Srbin u nekoj selekciji ove reprezentacije.

- Mene u životu trenutno zanima samo fudbal. Igram ovde već tri godine, nemam nikakvih problem i ne znam čemu... Zašto pričaju o tome? Nisam upućen - rekao je Ivić u intervjuu za "Glas Amerike".

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZELJKO

pre 4 godine

SAMOVOLJA TVOJA POTIČE IZ PORODICE .TI SI DEČKO NEVASPITAN A SRAMOTA JE DA TAKO BRUKAŠ SVOJ NAROD I ZEMLJU...

Srbin

pre 4 godine

E moj momak sanjaj i dalje, do Barcelone nikad neces stici. Da bi tamo dosao moras da posedujes kvalitete veceg kalibra a ti to nemas.

Stršljen

pre 4 godine

Vi što ga kritikujete, umete li da koristite mozak??? Pa ni jednu jedinu reč ne napisaste a u kosovskoj tačijevoj policiji ima preko 60 srba policajaca, ima takodje i 10 poslanika i 2 ministra i svi primaju plate od Kosovske vlade i politike. I ne mislite, ako zante da mislite, da ste malo budalasti, a možda i glupi???

on

pre 4 godine

On za razliku od svih vas nacionalista i jeste neko i nešto, jer je sve predsrasude koje imate zabio u ćošak,jer se tako ne živi u civilizovanom svetu,tako što ćemo da potenciramo na krvnu osvetu, celog našeg bivstvovanja, dok se politicari smeju i uživaju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija