• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

12:36

OVO SU SVI S NESTRPLJENJEM ČEKALI! Određeno ko sudi večiti derbi!

Fudbal

OVO SU SVI S NESTRPLJENJEM ČEKALI! Određeno ko sudi večiti derbi!

Podeli vest

Mnogi su očekivali da će Srđan Jovanović suditi na 162. večitom derbiju, ali je sudijska komisija FSS odlučila da u nedelju na stadionu Rajko Mitić pravdu deli Lazar Lukić

Nnjemu će ovo biti debi u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Reč je sudiji koji je dugo prisutan u Superligi. Ove sezone delio je pravdu na 13 utakmica najvišeg srpskog ranga.

Lukić je bio aktivan i prethodne sedmice, kada je bio glavni arbitar na meču između TSC-a i Partizana. Domaći su prostestovovali zbog dosuđenog jedanesterca u zaostavnom vremenu.

ČEKA NAS PRAZNIK FUDVAL! Savić: Deki, pokvari Miloševiću.... Šćepović: Neka pobedi bolji, neka pobedi fudbal!

SAMO ZA "GROBARE"! Ulaznice za derbi i u Humskoj!

 

Foto: Starsportphoto

Lazar Lukić

Ove sezone Lazar Lukić je dva puta sudio Partizanu, pored remija u Senti crno-beli imaju i trijumf na gostovaju u Ivanjici. Akter Zvezdinih mečeva Lukić je takođe bio dva puta. Crveno-beli su sa njim na terenu slavili protiv Javora (2:0) i Čukaričkog (3:1).

Lukiću će u radu pomagati naši  najbolji mahači - Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Uloga četvrtog arbitra namenjena je Milošu Đorđiću, dok je Radoljub Rončević delegat 162. večitog derbija.  

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 4 godine

hahahaha pa jel moguce da sudi covek koji je pre manje od nedelju dana izmislio penal za Partizan u Backoj Topoli, izgleda da je nagradjen zbog toga

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija