• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

07:44

VAŽNA VEST! Ova odluka FIFA SVE GOVORI! Igrači ne moraju u reprezentacije, evo šta to znači za Srbiju!

Fudbal

VAŽNA VEST! Ova odluka FIFA SVE GOVORI! Igrači ne moraju u reprezentacije, evo šta to znači za Srbiju!

Podeli vest

Savet Svetske fudbalske asocijacije suspendovao je pravilo koje obavezuje klubove da puštaju svoje fudbalere na reprezentativna okupljanja

Prijateljski mečevi i zvanični mečevi pod okriljem FIFA igraće se od 23. do 31. marta, dok će žene igrati 6. do 15. aprila.

- FIFA shvata da odigravanje utakmica u pomenutim terminama i u trenutnim okolnostima može da predstavlja potencijalne zdravstvene rizike za igrace i širu javnost. Takode, sportski integritet utakmica u kojima su odredene selekcije oslabljene jer bi ostale bez nekih od najboljih igrača bio bi i te kako ugrožen. Da bi se izbegli nepotrebni zdravstveni rizici, ali i eventualne sportske nepoštenosti, reporuka FIFA je da sve utakmice planirane za mart i april budu odložene.

OVOME NEMA KRAJA! Očekivali smo ga na meču Srbije i Norveške! Fudbaler zaražen KORONOM!

(VIDEO) MINISTAR UDOVIČIĆ PORUČIO: Nema mesta panici, da budemo jedinstveni i solidarni!

 

FIFA smatra da odigravanje mečeva u ovakvim uslovima ne bi bio samo potencijalni rizik po zdravlje igrača i javno zdravlje uopšte, već da bi najverovatnije ugrozilo i integritet takvih mečeva u kojima neke reprezentacije ne bi mogle da računaju na svoje najbolje timove dok druge ne bi imale taj problem.

- Konačna odluka o otkazivanju mečeva ili njihovom odigravanju ostaje na organizatorima kao i odgovarajućim savezima u slučaju prijateljskih mečeva -  dodaje se u saopštenju.

Srbija bi 26. marta trebalo da gostuje Norveškoj i odigra polufinalni mec baraža Divizije C Lige nacija. Kako trenutno stvari stoje taj meč vrlo verovatno neće biti odigran u datom terminu, ali i dalje se čeka zvanicna odluka UEFA. 

GLAVOBOLJA ZA MILOŠEVIĆA! Protiv Voždovca će morati bez OVIH IGRAČA!

NORVEŽANI JASNI, NEĆE DA IGRAJU SA SRBIJOM! Poslali poruku UEFA, biće u KARANTINU 26. marta!

 

Norvežani su već najavili da nisu za to da se utakmica igra 26. marta. 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija