• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

11:16

HRVATI NE MOGU BEZ PROVOKACIJA! Koronavirus najveći izazov od "Domovinskog rata"!

Fudbal

HRVATI NE MOGU BEZ PROVOKACIJA! Koronavirus najveći izazov od "Domovinskog rata"!

Podeli vest

Zbog pandemije koronavirusa stao je sport u celom svetu, brojna takmičenja su otkazana, čak je pitanje šta će biti sa Evropskom prvenstvom u fUdbalu i Olimpijskim igrama

Hrvati su u svom stilu otišli korak dalje. Tako je Jutarnji list objavio tekst u kome upoređuje situaciju pandemije koronavirusa sa "Domovinskim ratom".

U tekstu novinara Roberta Mateonija ističe se naslov "Pandemija zaustavila sport, najveći izazov od Domovinskog rata", uz komentar da je Hrvatskoj najvažniji rezultat da zaustavi virus.

(VIDEO) MINISTAR UDOVIČIĆ PORUČIO: Nema mesta panici, da budemo jedinstveni i solidarni!

SPORT JE U NIKAD VEĆEM PROBLEMU! Evo šta je i gde sve otkazano zbog koronavirusa!

- Hrvatski sport deli sudbinu društva. Od vremena "Domovinskog rata", okupacije velikog dela teritorija zemlje i nemogućnosti normalnog funkcionisanja, hrvatski sport nije bio pred većim izazovom. Do sada su sporske institucije sledile preporuke nadležnih državnih i lokalnih institucija.

Foto: Jutarnji.hr

 

 

Ono što je možda ipak trebalo "preporučiti" to je zaustavljanje svih aktivnosti, dakle i treninga i okupljanja na određeno vreme, bez obzira na višeg ili manjeg nivoa rizika. Epidemiolozi ukazuju da je najbolji alat protiv širenja virusa opšti karantin od dve nedelje i to u bilo kojoj delatnosti.

VAŽNA ODLUKA! Vučić: Sva sportska dešavanja u zatvorenom bez navijača!

HRVATI SE UPLAŠILI! Šuker je pre nekoliko dana bio sa Kokezom!

 

Nakon vrtića, škola, fakulteta, sport je masovna delatnost koju je najprirodnije zaustaviti dok se društvo resetuje zbog virusa koji ga je napao. Zaustaviti taj virus apsolutno je najvažniji rezultat koji Hrvatska treba izboriti  i mora mu se sve podrediti dok se ne ostvari.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 4 godine

nadam se da će vas i pokrepati koliko i u ''domovinskom ratu''

Perica

pre 4 godine

Najveći izazov od privatizacijske pljačke 90-ih godina. Tako bi bilo ispravno, kakav rat, kakvi Mirko i Slavko...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija