• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

19:52 >> 19:43

(VIDEO) ZVEZDINA VEČERNJA ŠETNJA! Crveno-beli bez problema protiv Kruševljana na praznoj Marakani!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDINA VEČERNJA ŠETNJA! Crveno-beli bez problema protiv Kruševljana na praznoj Marakani!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak iz Kruševca sa 3:0 u 26. kolu Superlige Srbije. Utakmica igrana bez prisustva publike protekla je u mirnoj i prilično laganoj pobedi crveno-belih

 

Ekipa Dejana Stankovića nije imala problema da ostvari četvrtu pobedu u prolećnom delu sezone. Bez mnogo muke, ali i bez prisustva publike, šampion Srbije je nastavio svoj put ka odbrani trona.

ZVEZDA ŠAMPION U FUDBALU, PARTIZAN U KOŠARCI? Ne bi bio prvi put da se unapred dodele titule! DA LI ĆEMO VIDETI SCENARIO IZ 1999. GODINE?

Gosti kao da nisu ni stigli na utakmicu u Beograd, tačnije, kao da je samo golman Kordić bio prisutan na praznoj Marakani. Milan Borjan nije imao posla na večerašnjem meču, dok je njegov kolega bio najprimetnija figura na terenu.

Vođstvo Zvezdi doneo je Portugalac Tomane koji počinje da podiže formu. Isplatila se igra Stankoviću sa dva napadača. Imao je priliku Radovan Pankov da u 28. minutu postigne prvenac i potvrdi terensku incijativu, ali je promašio penal.

Dilema oko pobednika rešena je u 53. minutu kada je mladi Gavrić postigao prvi seniorski gol za Zvezdu nakon sjajne akcije. Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji da nije bilo Kordića na golu Napretka, ali je i on popusti po treći put na dva minuta do kraja meča.

Mirko Ivanić je uspeo da opravda poverenje trenera i rutinski pogodi nakon sjajne asistencije El fardu Bena koji večeras nije postizao golove, ali je sjajno proigravao saigrače.

Foto: Starsportphoto

Naredni meč crveno-beli trebalo bi da odigraju na Banjici protiv Rada 18. marta, ali je pitanje hoće li se do tada situacija sa korona virusom poremetiti planove.

CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK 3:0 (1:0)

Tomane u 23. minutu, Gavrić u 53. minutu i Ivanić u 88. minutu za Zvezdu

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Jovan Šegrt

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Pankov, Babić, Degenek – Ben, Petrović (od 69. Ivanić), Nikolić, Gavrić (od 78. Garsija) – Tomane, Pavkov (od 58. Jovičić).

NAPREDAK: Kordić - Obradović, Ožegović, Aleksić, Stević - Markoski (od 61. Mijić), Vušurović (od 46. Gavrić), Ilić, Desančić (od 74. Bjeloš), Pajović - Ćuković.

KRAJ!

88. minut - GOOOOOL! Odlično dodavanje Bena za Ivanića koji postiže pogodak za 3:0!

81. minut - Ivanić je bio u odličnoj prilici, ali pogađa samo spoljni deo mreže.

78. minut - Strelac drugog gola Gavrić napušta igru, a na terenu je Mateo Garsija.

74. minut - Jovičić je pokušao, ali brani Kordić. Poslednja promena kod gostiju, Desančić ide van terena, a u igri je Bjeloš.

69. minut - Nova izmena u redovima šampiona Srbije. Umesto Petrovića na terenu Mirko Ivanić.

63. minut - Preti Njegoš Petrović. Imao je problema Kordić, ali zaustavlja šut mladog veziste crveno-belih.

61. minut - Druga promena kod Kruševljana. Mijić u igri umesto Markoskog.

58. minut - Menja Dejan Stanković. Umesto Pavkova na terenu je Jovičić.

53. minut - GOOOOOL! Sjajni Gavrić završava dobru akciju crveno-belih i povećava prednost na 2:0!

46. minut - Kakva prilika za Zvezdu! Zaspala je odbrana Napretka, a Pavkov izašao sam na golmana Kordića. Imao je i više nego dovoljno vremena da razmisli šta da uradi i na kraju se obukao dva puta. Propala je odlična šansa.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Napredak pravi prvu promenu, Gavrić ulazi umesto Vušurovića.

Foto: Starsportphoto

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

40. minut - Ponovo preti Gavrić, ovoga puta lopta ide pored gola.

38. minut - Odličan pokušaj Željka Gavrića, ali opet golman Napretka sjajan.

32. minut - Veljko Nikolić je probao sa ivice kaznenog, ali se izdužio Kordić i uhvatio živu loptu.

26. minut - Promašio je Pankov! Od svega je pogodio prečku!

26. minut - Penal! Tomane je srušen! Pankov ima priliku da upiše prvenac!

23. minut - GOOOOOOL! Tomane nakon kornera najbolji u šesnaestercu gostiju i glavom šalje loptu u mrežu!

5. minut - Ben šutira sa ivice kaznenog prostora, uspeo je Kordić nekako da odbrani njegov udarac. Crveno-beli su dobro otvorili meč.

4. minut - Milan Pavkov je pretio, ali lopta ide pored gola.

Foto: Starsportphoto

18.00 - Utakmica je upravo počela!

17.55 - Ovako izgleda prazan stadion Crvene zvezde:

 

 

17.45 - U jesenjem delu sezone Zvezda se baš namučila na gostovanju u Kruševcu pa je "kestenje iz vatre" morao da vadi Marko Marin koji je u 97. minutu postigao gol za pobedu crveno-belih od 0:1.

17.30 - Što se tiće rezervista, kod Zvezde tu su Popović, Jovičić, Ivanić, Garsija, Milunović i Jovančić. Kod Kruševljana na klupi za rezervne igrače ostali su Andrijanić, Lakić-Pešić, Eskić, Gavrić, Bjeloš, Mijić, Aksentijević. 

17.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 26. kola LingLong Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa "Marakane".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija