• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

20:10

FUDBAL U SRBIJI POD KORONOM! Čukarički i Vojvodina do boda, TSC nastavio po starom!

Fudbal

FUDBAL U SRBIJI POD KORONOM! Čukarički i Vojvodina do boda, TSC nastavio po starom!

Podeli vest

Odigrano je još pet utakmica 26. kola Linglong Super lige Srbije

TSC je bio bolji od Radnika, a trijumf domaćoj ekipi doneo je Nenad Lulić sa bele tačke devet minuta opre kraja susreta. U samo finšu prvog dela ekipa iz Bačke Topole je povela golom Vladimira Silađija, ali je potom Filip Jović poravnao skor.

ATOMSKO DRUGO POLUVREME! Partizan EKSPRESNO došao do dva gola i ukrotio Zmajeve na krovu!

Radnički je očekivano došao do tri boda protiv fenjeraša Mačve u Nišu. Lazar Đorđević doveo je Nišlije u vođstvo u 19. minutu, ali je tri minuta kasnije izjdenačenje Mačvi doneo Filip Božić. Ipak, Mačva je od finiša prvo dela igrala sa 10 fudbalera, nakon isključenja Petra Gigića, što su domaći iskoristili i pogocima Nikole Stevanovića u 51. i Nikole Čumića u 75. minutu stigli do pobede.

Čukarički je u Ivanjici stigao do boda dva minuta pre kraja utakmice, kada je Slobodan Tedić postavio konačnih 2:2. Javor je dva puta vodio na ovom meču. Prvo je Nikola Petković bio precizan sa penala u 31. minutu, a gol za domaće postigao je i Ivan Rogač u šestom minutu nastavka. Prvi gol za Čukarički delo je Ibrahima Endiajea u 44. minutu.

(UŽIVO) CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK! Stanković sa dva napadača!

Mladost je u Lučanima porazila ekipu Inđije. Damjan Krajišnik je u 29. minutu doneo prednost domaćem sastavu, ali je Luka Čermeš devet minuta kasnije poravnao skor. Iskusni Predrag Pavlović je pet minuta pre kraja utakmice postigao pobedonosni gol za Lučance.

U Subotici su Spartak i Vojvodina odigrali susret bez golova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija