• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

09:59

AU, ŠTA JE ČOVEK URADIO! NAJVEĆI KADA JE NAJPOTREBNIJE! Ronaldo je ljudina! Ostaćete bez TEKSTA!

Fudbal

AU, ŠTA JE ČOVEK URADIO! NAJVEĆI KADA JE NAJPOTREBNIJE! Ronaldo je ljudina! Ostaćete bez TEKSTA!

Podeli vest

Kapa dole! Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo još jednom je pokazivao da je veliki humanitarac

Novim potezom ostavio je planetu bet teksta u trenucima kada u svetu vlada pandemija korona virusa!

Španska "Marka" prenosi da je Ronaldo odlučio da sve svoje hotele, a ima ih u Portugaliji, Španiji i Francuskoj, pretvori u bolnice u kojima će se lečiti ljudi oboleli od pomenutog virusa.

ŠOK, RONALDO NIJE U IZOLACIJI! Preti mu koronavirus, ali nije u karantinu u Italiji!

(VIDEO) RONALDO OPET ŠOKIRAO PLANETU! Ovim potezom sve je ostavio bez teksta!

 

Ali, to nije sve. Ronaldo je će sve sam plaćati, sve lekare koji budu u misiji spašavanja zaraženih u njegovim hotelima. Hoteli će funkcionisati kao bolnice sve dok bude bilo potrebe za tim - dok se situacija sa koronavirusom ne primiri. Ronaldo je najpre otvorio hotele u Lisabonu i mestu Funšal gde je rođen, na ostrvu Madeira, a onda nastavio da širi turistički biznis.

As Jventusa je inače u samoizolaciji u domovini, nakon što je njegov saigrač Danijele Rugani bio pozitivan na testiranje. 

(VIDEO) RONALDO JE U KARANTINU, ALI U OPASNOM LUKSUZU! Kristijano od koronavirusa pobegao u NEVEROVATNU KUĆU!

KORONAVIRUS STIGAO U JUVENTUS! Kristijanov saigrač zaražen, klub potvrdio!

 

Portugalac je odbio da se vrati u Torino, a tom prilikom je poslao i vanu poruku.

- Svet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju od svih nas. Danas vam ne pišem kao fudbaler, već kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto onim što se dešava i što utiče na celi svet. Veoma je bitno da pratite savete Svetske zdravstvene organizacije i vladajućih struktura o tome kako treba da se nosimo s aktuelnom situacijom. Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Geneve81

pre 4 godine

A gde je sada Djokovic i ostali milioneri ??!!

moma52

pre 4 godine

Uvek sam cenio Ronalda i nisam razumeo ,što mu zvižde na stadionoma širom sveta.On to ničim nije zaslužio.Znam da je Mesi bolji fudbaler od njega,ali sam uvek bio za igrače tipa Ronalda,fajtere,pobednike.Čovek igra fudbal i daje sve od sebe,otišao je u Juventus,gde je dočekan,na način kako je dočekan,znao je gde dolazi,a to je defanzivno jaka italijanska liga,to je izazov.Mesi ne mrda iz Barse gde je sve posvećeno njemu,reprezentacija Argentine bez nekih značajnih uspeha,a on se tamo za sve pita.Sada je pokazao i da je veći čovek od Mesija.

Zoran

pre 4 godine

Uvek su Romi imali najvecu dusu ma gde bili tako je i Ronaldo opet pokazao sta je najvaznije.

Zoran

pre 4 godine

Izvinjavam se informeru ,jedan komentar nije bio vama upucen,najbolji ste svaka cast

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija