• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

07:51

PARTIZAN EKSPRESNO REAGOVAO! Otkazani svi treninzi crno-belih!

Fudbal

PARTIZAN EKSPRESNO REAGOVAO! Otkazani svi treninzi crno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana do daljeg neće imati aktivnosti, jer je odlukom Vlade Republike Srbije na teritoriji cele države uvedeno vanredno stanje

Kako prenosi Mozzartsport iz Humske su poručili da je otkazan trening prvog tima, planiran za ponedeljak, a da će dalji rad, ako ga uopšte bude u ovim okolnostima, biti u skladu sa preporukama nadležnih:  čelnika Zajednice Superlige i Fudbalskog saveza Srbije.

FUDBALERI PARTIZANA U KARANTINU - TELEOPTIK ZAKLJUČAN! Crno-beli čekaju TESTIRANJE NA KORONAVIRUS!

SAVO SE NE PLAŠI KORONAVIRUSA: Nema razloga za paniku!

 

Nakon što je uvedeno vanredno stranje jasno je da utakmice crno-belih i Mladosti iz Lučana, planirane za sredu neće biti, kao uostalom ni svih drugih mečeva bilo kog ranga na teritoriji države. U skladu s tim, iz Partizana naglašavaju da će pratiti savete stručnih lica i procenu odgovornih da li će se i kad šampionat nastaviti, ali do daljeg su sve aktivnosti u Sportskom centru „Zemunelo" stavljene pod ključ.

Još u subotu su otkazani svi treninzi mlađih kategorija Partizana, kako deca i njihovi treneri ne bi bili izloženi opasnosti. 

U OVAKVOJ SITUACIJI, OVO JE BILO DOBRO! Milošević zadovoljan pobedom Partizana!

ATOMSKO DRUGO POLUVREME! Partizan EKSPRESNO došao do dva gola i ukrotio Zmajeve na krovu!

 

Predviđeno je da se tokom ponedeljka kompletan prvi tim i stručni štab Partizana podvrgne testiranju, kako bi se ustanovilo da li je neko inficiran virusom COVID-19. Klub je takođe ograničio ulaz u Sportski centar "Zemunelo", odnosno svako ko nije zaposlen na njemu nema pristup službenim prostorijama ili terenima.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija