• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2020

14:12

TRESE SE SRBIJA, JOVIĆU PRETI ZATVOR! Pravdao se, EVO ŠTA JE REKAO POLICIJI zašto je prekršio SAMOIZOLACIJU!

Fudbal

TRESE SE SRBIJA, JOVIĆU PRETI ZATVOR! Pravdao se, EVO ŠTA JE REKAO POLICIJI zašto je prekršio SAMOIZOLACIJU!

Podeli vest

Protiv Luke Joviča, fudbalera Real Madrida i reprezentativca Srbije, podneta je krivična prijava zbog nepoštovanja samoizolacije po dolasku iz Španije u Beograd

Jović je napustio karantin u Madridu i došao u Srbiju,  iako spada u rizičnu grupu. Jović je došao iz Španije, zemlje koja je među najpogođenijima koronavirusom, a bio je i u indirektnom kontaktu sa zaraženom osobom.

Protiv Jovića je podneta krivična prijava! On je dobio upozorenje policije i inspekcije da ne sme da izlazi iz stana do isteka predviđenog roka. 

MENE MOJA DECA NE LAŽU! Otac Luke Jovića tvrdi da njegov sin ide samo do prodavnice!

KONAČNO, OGLASILA SE I SOFIJA! Lepa manekenka brani sebe, ali ne i Jovića!

 

Kako prenosi Kurir, Jović se policiji se pravdao da je krenuo do apoteke. Ukoliko ponovo prekrši zabranu preti mu rigoroznija mera, a možda i hapšenje. On je napravio krivično delo 248 Krivičnog zakona, odnosno nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Prema članu ovog zakona, propisana kazna je novčana, ili zatvor do tri godine.

NEĆEŠ VIŠE MOĆI DA SE ŠVRĆKAŠ! Luka Jović popio krivičnu prijavu, evo šta ga sve čeka!

SRPSKI REPREZENTATIVAC DOVEO U OPASNOST ŽIVOTE BROJNIH LJUDI! Policija HAPSI JOVIĆA ako ga nađe na ulici

 

Inače, policija je bila i u stanu drugog srpskog fudbalera Nikole Ninkovića, koji se u Srbiju vratio iz najvećeg evropskog žarišta koronavirusa Italije. Ali, kako je rekao Nikolin otac on  nije dobio obavezujuće uputstvo o samoizolaciji.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sramota

pre 4 godine

Sram ga bilo i njega i drzave Srbije! Kaznjavaju babe i dede sto se setaju napolju a njemu niko nista. Pa sta je on?! Ko je on?! Obican glupi neobrazovani fudbaler koji prima par miliona mesecno.... Pa umzite mu jednu tu njegovu mesecnu platu zbog nepostovanja zakona i imacemo para da kupimo respiratore za 10.000 ljudi! A necete to sigurno uraditi... E pa gospodo, placajte vi i dalje njemu milion mesecno a lekare placajte 500-600 evra mesecno, pa nek vas onda Luka Jovic leci i spasava zivote. Sramota!

Miroslav

pre 4 godine

Gluplji komentar nema na celom netu! Kakve veze ima Država Srbija sa njim? On pare dobija od fudbalskog kluba a ne od države i doktori imaju veće plate ali ti to ne znaš jer si tupav. Platiće kaznu i to je ono što država može u ovom slučaju. A njega (Jovića) neka je sramota!

RealSloba

pre 4 godine

I seks je lek...samo za koronu, slaba vajda...kazu :/

laki

pre 4 godine

Pazi ovo "trese se Srbija zbog Jovica " pa za*ole me za Jovica. Prvo pobegao iz klupskog karantina, a onda se ovde svrcka i ako mu je odredjena izolacija. Pa da je i tačno to sto kaze njegov otac, on je došao iz zaraženih područja, brčko se sa zarazenim od virusa godina i potencijalni je nosilac zaraze. Koliko je ljudi sreo u prodavnici ili apoteci. I treba u zatvor.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija