• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2020

08:37

JOŠ JEDAN VELIKAN ŽELI LUKU! Evo koliko sada košta Jović!

Fudbal

JOŠ JEDAN VELIKAN ŽELI LUKU! Evo koliko sada košta Jović!

Podeli vest

Luka Jović je u centru pažnja ovih dana, ali ne zbog fudbala... Ipak, mladi napadač uskoro bi mogao da promeni klub i preseli se u Premijer ligu

Britanski mediji navode da je Arsenal spreman da na leto pokuša da ostvari transfer i pobedi u trci Napoli i gradskog rivala Čelsi.

Zato su "tobdžije" spremne da izdvoje 55 miliona evra, samo pet manje nego što je Real platio Ajntrahtu iz Frankfurta prošlog leta.

Kraljevski klub je Jovića učinio najskuplje plaćenim srpskim fudbalerom ikada ali nije dobio pravu šansu u klubu.

Arsenal se sprema da ozbiljno renovira tim, a jedno od prvih pojačanja mogao bi da bude upravo Jović.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AUUUUU! Ne zanima ga ni Real, a ni mesto u timu!
Fudbal

AUUUUU! Ne zanima ga ni Real, a ni mesto u timu!

Mladi napadač Arsenala Gabrijel Martineli nije zainteresovan da pređe u natrofejniji klub planete Real Madrid. Madriđani žele da ojačaju svoj napad, jer očigleno nisu zadovoljni učinkom Luke Jovića, međutim, Argentinca ne zanima mesto u napadu Reala

26.03.2020

19:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija