• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2020

18:00

DA LI LUKA ZAISTA SADA OVOLIKO VREDI? Jović u ASTRONOMSKOM transferu ide u klub koji već godinama tone kao "Titanik"...

Fudbal

DA LI LUKA ZAISTA SADA OVOLIKO VREDI? Jović u ASTRONOMSKOM transferu ide u klub koji već godinama tone kao "Titanik"...

Podeli vest

Srpski fudbaler Luka Jović i član Real Madria blizu je prelaska u redove nekada slavnog italijanskog velikana ekipe Milana, koji je u poslednjih nekoliko sezona brod koji bez kormilara tone sve dublje i dublje

Prema pisanju itlaijanske štampe, tačnije "Kalčomerkata" Jović je viđen kao naslednik Zlatana Ibrahimovića sa kojim je Milan potpisao ugovor na samo šest meseci uoči prekida sezone usled pandemije koronavirusa.

SVAĐAO SE S ANTIĆEM, PIO SVAKU NOĆ... Italijan lumpovao, ali rešetao mreže!

Ono što je svakako najvažnije jeste i cena koju je Milan spreman da odvoji kako bi od Reala "pazario" srpskog golgetera.

Kako se navodi uprava "rosonera" spremila je 32 miliona evra kako bi Jovića dovela na "San Siro", a da li je to dovoljno, proceniće čelni ljudi kraljevskog kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zzz

pre 3 godine

prvo nek odrobija svoje zbog majmunisanja i rospije pa nek ide u 3 p.m.

VRATILI SE! Milojević i Marin ponovo u Srbiji!
Fudbal

VRATILI SE! Milojević i Marin ponovo u Srbiji!

S obzirom na to da je fudbal zbog pandemije koronavirusa stao i u Saudijskoj Arabiji, srpski trener u Al Ahliju Vladan Milojević i njegovi članovi stručnog štaba otišli su privatnim avionom za Srbiju, objavili su mediji sa Bliskog istoka

26.04.2020

15:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija