• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

14:51

LAKOVIĆ OTKRIO PLAN UEFA! Ovu su VAŽNE VESTI za Zvezdu i Partizan, ali i reprezentaciju Srbije!

Fudbal

LAKOVIĆ OTKRIO PLAN UEFA! Ovu su VAŽNE VESTI za Zvezdu i Partizan, ali i reprezentaciju Srbije!

Podeli vest

Bivši generalni sekretar FSS, a sada direktor nacionalnih asocijacija UEFA, Zoran Laković otkrio je nekoliko zanimljivih razmišljanja Evropske kuće fudbala

UEFA i FIFA se ne slažu po pitanju početka igranja fudbala u Evropi. Šef lekarske komisije FIFA Mišel Dog, izjavio je da fudbal ne bi trebalo da se igra pre 1. septembra zbog korona virusa.

POMOĆ UEFA! U FSS stiže ozbiljan novac!

PRVI ČOVEK UEFA IMA NEKOLIKO OPCIJA! Evo šta Čeferin misli o otkazivanju sezone!

 

- Mislim da je to paušalna ocena predsednika Zdravstvene komisije FIFA. Naša medicinska komisija je u stalnom zasedanju i sa prvim informacijama izaći će 12. maja, trenutno rade na medicinskom protokolu i u drugačijoj je poziciji. FIFA bukvalno do 2022. godine i Svetskog prvenstva u Kataru nema veliko prvenstvo, a UEFA osim EURO, državnih timova, ima dnevni život i aktivnosti usko povezane s klubovima, pre svega kroz takmičenja u Ligi šampiona i Ligi Evrope, brojnim takmičenjima mlađih selekcija - rekao je za Žurnal Laković.

- U ovom trenutku držimo komunikaciju sa svih 55 nacionalnih asocijacija svakodnevno i imamo konkretnije i bolje informacije na dnevnom nivou. FIFA pre svega gleda globalnu sliku, ono što važi za Evropu ili jednu konfederaciju, ne mora da znači da će u istom periodu važiti za Afriku, Ameriku ili neku treću konfederaciju.

AUTORSKI TEKST ZVEZDANA TERZIĆA: Svaku sezonu počinjemo sa minusom od 25.000.000 evra! Pandemija nas je izbacila iz koloseka i dovela do problema sa likvidnošću...

OZBILJAN UDARAC ZA ZVEZDU! Crveno-beli ostaju bez 1.300.000 evra?

 

Neka takmičenja UEFA su pomerana, a pitanje je da li će moći i reprezentativne akcije da se izvedu jer neke zemlje zabranjuju sport do prvog septembra

- Ne bih to tako gledao... UEFA je izašla s kompletnim programom i dostavila svim nacionalnim savezima trenutno validnim scenarijom i iza koga stojimo, a to je da ćemo pokušati da nastavimo klupska takmičenja Ligu šampiona i Ligu Evrope tokom avgusta, da ćemo paralelno s tim završetkom početi i sa klupskim kvalifikacijama za novu sezonu... I sa jasnim planom da ćemo u septembru, oktobru i novembru u terminima predviđenim za to, igrati i nacionalna takmičenja. Zato mislim da je to paušalna procena - rekao je Laković.
 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija