• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

21:55

ZVANIČNO! Superligaš doveo novog trenera!

Fudbal

ZVANIČNO! Superligaš doveo novog trenera!

Podeli vest

Uprava superligaša iz Kruševca zvanično je predstavila novog trenera. Ekipu će u narednom periodu voditi Dragan Ivanović, koji je sa Napretkom potpisao dvogodišnji ugovor

Sa Ivanovićem stigao je i novi pomoćnik, a to je Trivo Ilić. Sportski direktor Krupevljana Bojan Miladinović je na promociji otkrio planove:

MOŽDA NE BUDE FUDBALA U SRBIJI? Oglasili se iz Crvene zvezde i Partizana! Od ovoga sve zavisi!

- Posle kratkih pregovora sa iskusnim stručnjakom Draganom Ivanovićem potpisan je ugovor na dve godine. Nadamo se dobrim rezultatima i veliko mi je zadovoljstvo da Šefu poželimo dobrodošlicu, sa nadom da će za vreme koje bude proveo u Napretku napraviti nekoliko mladih igrača koji će imati velike kaijere. Do kraja prvenstva ostalo nam je četiri utakmice, ali se od igrača očekuje da se za to vreme dokažu novom treneru,tako da se očekuje velika ozbiljnost u radu - rekao je Miladinović.

Foto: Starsportphoto

Novi šef struke Napretka naglasio je da tradicija kruševačkog mezimca obavezuje na dobre rezultate, kao i da je došao u veliki klub.

- Ništa se nije promenilo u mojoj glavi i razmišljanjima o tome kakav status Napredak treba da ima u Srbiji. Prvi put je ispalo dobro što se tiče rezultata i atmosfere. Zadovoljstvo mi je da sam opet u Kruševcu. Navijačima poručujem da će u ova četiri kola Dragan Ivanović sa svojim saradnicima maksimalno ozbiljno pristupiti igri i bodovima. Zahvaljujući predsedniku Marku Miškoviću i uopšte situaciji u klubu, apsolutno je moja sloboda odlučivanja, i po tome je Napredak jedan od retkih klubova u Srbiji, ako ne i jedini - istakao je Ivanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija