• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

13:55

U PLAVO-BELOM DRESU JE POSTAO NAJBOLJI STRELAC LIGE! OFK Beograd se oprostio od Mrdakovića!

Fudbal

U PLAVO-BELOM DRESU JE POSTAO NAJBOLJI STRELAC LIGE! OFK Beograd se oprostio od Mrdakovića!

Podeli vest

Nekadašnji klub preminulog Miljana Mrdakovića, OFK Beograd, oprostio se od napadača koji je igrajući na Karaburmi postao najbolji strelac tadašnje Superlige Srbije

Klub sa Omladinskog stadiona je podsetio na neka od postignuća Mrdakovića u dresu "Romantičara", koji je sa 20 pogodaka u jednoj sezoni bio najbolji strelac lige 2003. godine.

KO JE BIO MILJAN MRDAKOVIĆ? Svađao se sa Pižonom, nosio dres Srbije na Olimpijskim igrama, igrao u više od 20 klubova...

- Na Karaburmu je stigla tužna vest. Svoj život je, u trideset i devetoj godini života, izgubio naš bivši golgeter, Miljan Mrdaković. Ukupno je za Beograđane odigrao 48 utakmica i postigao 24 pogotka u prvenstvenim, kup i internacionalnim mečevima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija