• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2020

15:56

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK Emilijana Sale pre PADA AVIONA i velike tragedije!

Fudbal

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK Emilijana Sale pre PADA AVIONA i velike tragedije!

Podeli vest

Emilijano Sala je iz Nanta prešao u Kardif u transferu vrednom 15 miliona funti početkom 2019. godine, ali se avion kojim je Sala putovao u Englesku ne bi li se priključio novim saigračima, srušio i pao u kanal Lamanš

U medijima se pojavio snimak Argentinca tri dana pred smrt, kada je Sala potpisao ugovor. FIFA je inače presudila da Kardif mora da visinu transfera ili da se suoči za trogodišnjom zabranom dovođenja igrača. Kardifova žalba otišla na Međunarodni sud za sportsku arbitražu (CAS).

Od trenutka nesreće, pokrenuta je istraga. Ubrzo nakon nesreće otkrivene su mnoge nepravilnosti koje su izazvale bes Saline porodice, ali i zgrozile svetsku javnosti.

KONAČNO REŠENA MISTERIJA! Evo zašto je pao Salin avion!

EMILIJANO SALA JE UBIJEN! Rođak nastradalog fudbalera podigao veliku prašinu!

 

Prvi šokantan detalj bilo je otkrivanje da pilot aviona nije imao dozvolu. Prvo je planirano da avionom upravlja iskusni pilot Dejvid Henderson, ali u poslednjem trenutku došlo je do promene i pilotsku kabinu zadužio je Dejvid Ibotson, za kog se kasnije utvrdilo da nije imao validnu licencu za letove komercijalnog tipa.

Foto: Reuters

 

Pojavile su se i poruke koje je Sala slao neposredno pred poletanje, a otkrio ih je njegov prijatelj. Sala je rekao da avion izgleda kao da će se raspasti i da se plaši. Početkom februara 2019. godine pronađena je olupina aviona na dnu kanala Lamanš, a u njoj je pronađeno i telo. Ubrzo je i potvrđeno da telo pripada Argentincu.

Foto: reuters

 

IZ OLUPINE SALINOG AVIONA IZVUČENO TELO! Još se ne zna da li je fudbaler ili pilot!

(FOTO) SLIKA KOJA SRCE SLAMA! Salin pas dve nedelje čeka nestalog gazdu da se vrati!

 

BBC je preneo izveštaj Britanske agencije za istraživanje avoinskih nesreća otkrio da je Argentinac u trenutku nesreće bio otrovan ugljen-monoksidom. Kako telo pilota još uvek nije pronađeno, ne može se potvrditi da je on bio otrovan, ali pretpostavlja se da to može biti slučaj, pošto je glavni efekat trovanja ugljen-monoksidom gubljenje svesti. To bi svakako objasnilo gubljenje kontrole nad avionom i pad.


Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija