• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

21:42

(VIDEO/FOTO) OPŠTA TUČA POSLE MEČA! Dok je Savo govorio iza njega je nastao pravi karambol! A onda je Lalatović RAZBESNEO Grobare!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) OPŠTA TUČA POSLE MEČA! Dok je Savo govorio iza njega je nastao pravi karambol! A onda je Lalatović RAZBESNEO Grobare!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine savladali su na svom terenu ekipu Partizana sa 1:0 u poslednjem 30. kolu Superlige Srbije. Fudbaleri Partizana i Vojvodine će u sredu u Nišu odigrati finalni meč Kupa Srbije

Gol odluke postigao je Čović sa bele tačke, međutim, odluka glavnog arbitra Miloša Đorđića da pokaže na belu tačku nakon starta Markovića izazvao je dosta bure! 

(VIDEO) SUMNJIV PENAL ODLUČIO DERBI U NOVOM SADU! Vojvodina pobedom nad Partizanom putuje u Niš na finale Kupa Srbije!

Odmah posle meča Savo Milošević i Nenad Lalatović izneli su svoje impresije nakon derbija u Novom Sadu.

- Čestitam Vojvodini na pobedi, ništa više. Svaka čast mojim mocima! Okrećemo se kupu u sredu- kratak je bio Milošević, dok su se tom trenutku iza njega igrači obeju ekipa žestoko sukobili. Na svu sreću sve se ubrzo smirilo.

Šef stručnog štaba Vojvodine bio je srećan nakon pobede nad crno-belima, rekavši da mu nie jasno zašto su ga "Grobari" vređali tokom celog meča.

Naime, dok je trener domaćih izlazio na teren i išao ka klupi, sa zapadne tribine su mu dovikivane uvrede "P**** ciganska" i druge, a pominjana mu je i bivša supruga. Jedan navijač je došao do ogrede kraj atletske staze, da bi ga trener što bolje čuo i video. Laltović je na sve to poslao polubac navijačima Partizana.

Foto: Starsportphoto

- Uživam u pobedi nad Partizanom. Zaslužili smo je danas. Poruka navijačima, ja sam razvezden, nema potrebe da mi vređaju ženu. Biće teško u sredu, žao mi je što idemo u Niš u grotlu navijača Partizana, neće biti lako- rekao je Lalatović.

Na konferenciji za novinare, trener je dodao...

- Čestitam na borbenosti. Nadmudrivali smo se, bili smo bolji za taj jedan gol, Partizan nije stvorio bog zna kakve šanse, nismo ni mi, ali smo bili bolji za jedan gol. Oni imaju odlične pojedince, ali danas je pobedila želja da moji igrači pokažu da su tu gde jesu. Ovo je poslednje kolo i oni su najzaslužniji, oni su heroji Novog Sada i izašli su u Evropu. Može da im bude trener ko god hoće, ali pohvale za njih.

 

 

Ušli smo odvažno u utakmicu, možda su bili prljaviji i oštriji, ali nismo ostali dužni. Pokazali smo da se ne bojimo, zasluženo smo pobedili. Zahvalio bih se navijačima. Žao mi je što ne dolaze u Niš, bili su nam potrebni, ali Niš je Partizanov grad, idemo u grotlo njihovo, probaćemo da donesemo trofej u Novi Sad. Pokazaćemo da se ne bojimo grotla, znam da će biti fokusirani na mene.

Foto: Starsportphoto

Na pitanje da li namerno priziva gnev navijača, da tako bude lakše njegovim igračima, Lalatović je odgovorio:

- Ne znam šta sam to uradio? Oni su samo gledali u mene, bila je poenta da pobede mene, pa ne igraju protiv mene, nego Vojvodine. Samo sam izašao, nisam bio nekulturan, ali kada sudija prekine utakmicu što vređaju nekoga, što ne prekinu zbog mene? I ja sam čovek, imam sećanja, da to neko drugi uradi... Zaštitite i mene, bog vas mazo. Vređaju mi ženu, decu, čime sam to zaslužio? I ja sam čovek, nikad ih nisam provocirao, uvek oni mene. Ja njih isto ne volim, kao što ni oni mene. Ne mrzim ih, ali ih i ne volim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 3 godine

Puna podrska za Lalu. Ovi jedino sto znaju jeste da kroz vrsenje pritiska postignu nesto

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17