• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2020

17:30

SRBIN OBRADOVAO ENGLEZE! Navijači Junajteda su ovo želeli da čuju!

Fudbal

SRBIN OBRADOVAO ENGLEZE! Navijači Junajteda su ovo želeli da čuju!

Podeli vest

Naš reprezentativac i vezista Mančester junajteda Nemanja Matić obradovao je navijače rekavši da će se sledeće sezone boriti za titulu Premijer lige

Mančester je u velikom naletu, a Matić veruje da će se tim domoći četvrte ili treće pozicije, koje vode u Ligu šampiona.

TO SRBINE, MATIĆU MILIONI OD "ĐAVOLA"! Evo koliko će ZARAĐIVATI PO SEZONI u Junajtedu!

- Borimo se, igramo, želimo da uhvatimo jedno od prva četiri mesta. Ostale su još samo četiri utakmice i znamo da će nam biti teško, ali davaćemo sve od sebe do samog kraja. Ali, pored toga, želimo i da osvojimo i Ligu Evrope i FA kup - poručuje Matić.

Foto: reuters

Srpski reprezentativac ističe da za njega ne postoje mali trofeji.

- Sjajna je stvar plasirati se u Ligu šampiona, ali svaki trofej je – trofej. Želimo da ih osvojimo, da bismo jednog dana mogli da ih pokazujemo našoj deci.

Priznaje Matić, jesenas je bila potpuno druga priča sa Junajtedom.

Foto: reuters

- Bilo je teško zato što nismo imali stabilnost, ali mislim da je sad tim spremniji, iskusniji.

Ako tim nastavi da raste...

- Sa još 10 do 20 odsto, kad bismo napredovali, mogli bismo naredne sezone da se borimo za titulu. Ja sam srećan kada vidim mlade igrače kako rastu, kako napreduju, mada nekad, zbog toga, nije lako igrati u ovom timu. Ali, Rašford, Marsijal, Grinvud su stekli dosta iskustva, sad znaju kako da preuzimaju odgovornost, igraju svaku utakmicu. A, kako oni napreduju, tako raste i ceo tim - podvukao je Nemanja Matić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija