• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2020

09:49

(VIDEO) ZBOG USTAŠE NEMCI ŽESTOKO UDARILI PO NOJERU! Tompson slavi zločine ustaša, hrvatskih fašista i ubijanje Srba!

Fudbal

(VIDEO) ZBOG USTAŠE NEMCI ŽESTOKO UDARILI PO NOJERU! Tompson slavi zločine ustaša, hrvatskih fašista i ubijanje Srba!

Podeli vest

Golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer je na meti žestokih kritika u Nemačkoj, jer je pevao pesmu Marka Perkovića Tompsona

Nojer je čak završio na naslovnoj strani "Bilda". Osvanuo je video kako sa društvom peva pesmu "Lijepa li si", pa je Bild opleo po golmanu.


- Da li je Nojer znao šta peva? Zvezda Bajerna peva pesmu ekstremno desnog benda sklonog skandalima. Pevanjem na hrvatskom jeziku u tamošnjem baru, Nojer je izazvao uzbuđenje na Balkanu i na društvenim mrežama. Hrvati ga slave, ali ga Srbi i Bošnjaci žestoko napadaju. Šta je toliko eksplozivno u pesmi koju Nojer peva? Izvodi u Hrvatskoj poznati, ali u mnogim državama zabranjeni i zloglasni pevač Tompson - navodi Bild koji potom dodaje:

 

(VIDEO) SKANDAL U HRVATSKOJ! GOLMAN BAJERNA PEVA USTAŠKE PESME! Nojer se zabavalja uz TOMPSONOVE hitove!

(VIDEO) SKANDAL ZLATNOG DEČKA! Haland izbačen iz noćnog kluba, hteo obračun sa obezbeđenjem!

Foto: Bild

 

- On je pevajući pesmu "Jasenovac i Gradiška Stara" slavio zločine ustaša, hrvatskih fašista i nacističkih saveznika u Drugom svetskom ratu. Na navedenim mestima bili su koncentracioni logori u kojima su zarobljeni, mučeni i ubijani civili, Srbi, Romi i Jevreji. Tompsonu je zabranjen ulazak i pjevanje u nekoliko evropskih država. Nojer ipak peva njegovu pesmu "Lijepa li si" u kojoj Hrvati svojataju deo Bosne i Hercegovine koji su u krvavom ratu s Bošnjacima sredinom 90-ih pokušali pripojiti Hrvatskoj - piše "Bild."

Nojer se je potom pokušao da se opravda.

- Ne govorim hrvatski jezik, tako da nisam znao koju pesmu pevam i od kog pevača - kazao je Nojer, ali na video snimku se jasno vidi da to nije istina, jer Nojer odlično peva na hrvatskim jeziku.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
riki

pre 3 godine

USTASE I NEMCI, KAFA I RAKIJA! NEMOJ DA RAZDVAJAS!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija